Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Beta] Gry za sms'a

AlerinPoland

Pytania  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zakupisz gr??

• tak
      1
    • nie
      7
    • zastanowie si?
      6
    • Boje si?
      6
  2. 2. Podoba Ci si? strona?

• Tak
      9
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To na razie nie działa, ponieważ Alerin nie ma jeszcze kodów, żeby wysyłać sms. Jeśli dostanie kody to będzie można normalnie kupować gry, które tam są. Teraz tylko testy.

Opublikowano

Po co to komu, lepiej hb kupić. Cwaniak próbuję idiotów nabrać, zarabiając hajs.

A jak hb się skończy, a ktoś będzie szukał takich gier? To co? Zawsze się przyda taka strona.

Opublikowano

Ludzie Wy nie narzekajcie, ze byście chuj wie co chcieli. Bo, on chce na tym zarobić, a nie dokładać z własnej kieszni, bo Wy macie te gry. Dużo osób pewnie nie posiada i się skusi. Strona bardziej pewnie polega na tym, że on będzie kupował z takich promocji. Może potem będzie dodawał pare key normalnych gier co nie są w promocji. Niech nikt nie liczy, że dostanie gierke za +100 zł, a wyśle sms za 7 zł. Dla mnie pomysł bomba, bo nieraz mam jakiś hajs na tele, a nie ma co z nim zrobić, to władować można. Mam nadzieje,ze wypali i żadnej fake nie będzie. Powodzenia .

Opublikowano

@UP:

Bez sensu? U nas możesz mieć za darmo klucz lub go kupić za sms'a... To że Ty i inni którzy tak piszą nie kupią to nie oznacza że inny się nie skuszą.. Gdy Ci coś nie smakuje nie psuj smaku temu co to lubi...

Opublikowano

Nie każdy ma konto w banku...

Dzisiaj o 22:00 na fanpage zostanie opublikowany jeden klucz... Zapraszamy kolejny zostanie opublikowany dopiero po osiągnięciu 50 like.

@EDIT:

XXX

Zapraszamy. Warunki są proste do spełnienia.

Człowieku nie wiem w jakim ty świecie żyjesz że sądzisz że nie każdy ma konto w banku, fakt nie każdy ale chyba każdy ma rodziców które owe konto posiadają nieprawdaż ?

Poza tym przestań pisać że co to na tej stronie nie będzie jak na razie nic nie ma(nawet kodu nie można kupić), i jak coś się pojawi to dopiero to omawiaj a nie mów bo na tym najczęściej się kończy.Tak samo jest to troszQ debilne bo na tej stronie prawie KAŻDY zakupił coś na HB(i dalej będą kupować bo się opłaca) i nawet tak denny pomysł że ktokolwiek kupi sms za 7zł(chyba ;d) jest słaby

Ps.Czy tylko mnie się wydaję że używasz MPC do reklamowania swojego konta na FB ? żeby się wybić ?

@Down.

Pogadamy jak te słowa zamienią się w czyn i nie będzie takiego debilnego gadania :)

Ps.7zł boże jak ja nie lubię tej dziecinnej chytrości ... (od razu byś chciał za darmo bo przecież kupić grę za 7zł która na steam/origin kosztuje 70zł to strach)

@Down2.

Nie prowokuj ;d

Pozatym BOŻE jak super dałeś crysis2 jako darmowy kod, przecież nikt tej gry jeszcze nie ma :3

Opublikowano

Racja, na humble bundle kupisz taniej, ale jak będą inne gry (i więcej) na tej stronie to pomysł nie wydaje się zły :). Ale 7 zł to stanowczo za dużo.

Opublikowano

@UP:

7zł to dla Ciebie za dużo? OK niech się HB skończy i się odezwij... Każdy od czegoś zaczyna więc HB potem mogą być inne nawet po 40-50zł czemu nie...

@2xUP:
Ale Ty pierdolisz...

o 22 leci na FB jeden kod + reszta kodów do wygrania w evencie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...