Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Beta] Gry za sms'a

AlerinPoland

Pytania  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zakupisz gr??

• tak
      1
    • nie
      7
    • zastanowie si?
      6
    • Boje si?
      6
  2. 2. Podoba Ci si? strona?

• Tak
      9
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy pomysł, myślę ,że i oryginalny, na pewno kilka razy skorzystam.

Co do cen, to są one w miarę.. ale nie rozumiem, wyślę SMS za 7zł i samo losuje mi gry czy mogę wybrać?

Bo to pierwsze, jak i drugie ma swoje plusy ;)

Opublikowano

Fajna sprawa, zapewne kupujesz Humble i jakiś % na tym zarabiasz, niedługo Humble się zmieni to polecam kupić pare, ciekawe co będzie w przyszłości. Mam keya do Amnesji kupionej z biedry, jakby co mogę podesłać.

@ nie wyświetla numeru SMS

fs.png

Opublikowano

Mi to coś fake jebie zaprzeprzoszeniem

wysyłasz SMS, i dostajesz kupon że dostaniesz jakąś grę ? którąś z tych? Podejrzane

Poza tym, skąd mam wiedzieć czy jest to pewne w 100% ?

Skąd mam wiedzieć czy po wysłaniu SMS nie wyssie mi 100zł ? albo aktywuje usługę 7zł/dzień ?

Dlaczego po wpisaniu email i kodu mam jakiś syf i dostaje kod na nic ? ;d

Ps.Nie ma numeru -,-

@Edit.

Dam edita tego postu jak w 100% będę pewny że działa i nie ma żadnego problemu i nie oszukuje :)

Opublikowano

Napisałem że to jest wersja demonstracyjna, aktualnie jeszcze pracuje nad ulepszeniem strony + muszę wprowadzić kody do bazy, posiadam około 300 kodów. Po sprzedaniu tych kodów zamierzam kupić 1000 więc będą chętni będą nowe gry...

2xUP: Nie tylko, kupuje wszystkie okazje..

Zapraszam do obserwowania fanpage, raz dziennie pojawi się tam darmowy kod.

Opublikowano

@ encoreeFTW

Sms za 7 zł to jest za darmo o.O?

@top

Mówiąc szczerze nie jestem do tego przekonany, na razie się boję, że mi będzie większy rachunek przychodził co miesiąc, a i tak przepłacam 10 zł, więc wolę nie ryzykować.

Opublikowano

@ encoreeFTW

Sms za 7 zł to jest za darmo o.O?

@top

Mówiąc szczerze nie jestem do tego przekonany, na razie się boję, że mi będzie większy rachunek przychodził co miesiąc, a i tak przepłacam 10 zł, więc wolę nie ryzykować.

przeczytaj dokladnie moj post ...

a do tego czemu ma ci rachunek przychodzic, skoro numery smsow da sie obczaic w necie, czy to nie jakis abonament czy cos, no i mozna wyyslac z karty co na niej masz 8 zl i chuj, wiecej nie wezma ani zlotowki

Opublikowano

Cała usługa SMS będzie opisana, usługa będzie na dotpay lub platnosci-online.

Co do kodów będą one prawidłowe, nie chce przekrętów itp...

Teraz można testować by zobaczyć jak system działa..

Boicie się? Lajknijcie fanpage oraz przeglądajcie go, w dniu startu oraz co 50 fanów lub co 24godz będzie umieszczany darmowy losowy kod. (czyli zamiast wysyłać smsa będziesz miał za darmo, haczyk w tym że kto pierwszy ten lepszy)

Opublikowano

bueheheheheh

mam wysłać smsa za 7zł żeby dostać losową grę pomimo tego iż te wszystkie gry można mieć za około 15zł ?

no chyba kogoś pokurwiło i to nieźle.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Bez sensu skoro można kupić koło takiej samej ceny cały zestaw.

Taki mały off top tylko.

Wie ktoś może jak uruchomić MoH multiplayer?

Bo jak kupiłem z Humble Bumble to piszę abym wpisał kod multiplayer.

Co wpisac?

Opublikowano

@Lenart.

Nie każdy ma konto w banku oraz 18 lat na paypal..

Gry są losowe oraz na chwilę obecną są takie... mam zamiar wprowadzić więcej gier typu minecraft call off duty itp...

Mogę nawet kupić na allegro klucze wartości 50zł jeżeli zejdą mi te tańsze..

Opublikowano

@Lenart.

Gry są losowe oraz na chwilę obecną są takie... mam zamiar wprowadzić więcej gier typu minecraft call off duty itp...

Tak to jest zrobione dla osób które nie potrafią zrobić banalnego przelewu bankowego, nie trzeba mieć 18 żeby mieć PP xD

Jak dodasz kody typu MC albo z gier które nikt nie ma i warto to można spróbować, ale i tak będzie to w uja nieopłacalne bo płacisz za grę z czego masz 4% szans że ją wylosujesz i 96% że wylosujesz jakieś gówno

Opublikowano

@Lenart.

Nie trzeba 18lat by założyć konto na paypal'u, ktoś jest tu niedoinformowany...

Opublikowano

Projekt wygląda ciekawie, jeśli dojdą jakieś nowe gry to może się skuszę. na razie będę obserwował ten temat ;)

Opublikowano

@2xUP:
Z tego co pamiętam trzeba było mieć..

@Reszta:

Zobacz... ktoś ma np 50zł na karcie i nie ma co z tym zrobić.. to wyśle sobie takiego sms'a..

W przyszłości planuje zrobić sklepik czyli np nie chcesz losować to płacisz 20zł sms i masz to co chcesz oraz planuje zrobić funkcję bezpieczny zakup czyli do 3 gier żadna z nich Ci się nie powtórzy...

@EDIT:

Witam	14:33
Strona zostaje podana do waszej hostingowni WWW za SCAM, serdecznie pozdrawiam.

Takie wiadomości od was są ignorowane.. życzę szczęścia...

Opublikowano

jak takie losowania nielegalne są xD czy te komentarze są prawdziwe? trochę się nie opłaca, jeszcze humble bundle jest, daj coś ciekawszego. do tego na osobę prywatną jest, nie zachęci to użytkowników.

Opublikowano

Ciekawy pomysł jak dla mnie, popieram jego realizacje...

Ale narazie wstrzymam się z próbą kupna... Nie ma tytułów które by mnie interesowały, i póki co sam Origin... A jak wiemy, Origin ma ubogą ofertę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...