Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] [Server JAIL] [25 slotów] [Szukamy adminów!] [Administracja 18+]

Krystian1909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem sobie pierwszy raz na serwer, po czym zrobiłem reloga i wbiłem znowu. HeadAdmin zaczął do mnie pisać:

-wiem, że to ty.

-z resztą, graj sobie.

Ja pisałem, że pierwszy raz wbiłem na serwer, po czym jakieś 2 minuty później bana "kultura/obraza admina". - hahaha

Te +18 to wasz level, czy ilość postów? Bo na pewno nie wiek!

Opublikowano

Wbiłem sobie pierwszy raz na serwer, po czym zrobiłem reloga i wbiłem znowu. HeadAdmin zaczął do mnie pisać:

-wiem, że to ty.

-z resztą, graj sobie.

Ja pisałem, że pierwszy raz wbiłem na serwer, po czym jakieś 2 minuty później bana "kultura/obraza admina". - hahaha

Te +18 to wasz level, czy ilość postów? Bo na pewno nie wiek!

No nic kolego,prześledziłem Twoje konto i nie widzę nic złego.Mieliśmy kiedyś tutaj kolegę o podobnym nicku,który poprzedni server (kilka dni temu) zepsół i zostawił na pastwę losu.Z tąd też jest takie moje zachowanie,takim osobom jak on mówię precz.Dlatego z góry cała Adminisracja MineSurv przeprasza za swoje zachowanie,również i ja przepraszam.

Za chwilę Cię odbanuję i w zamian dostaniesz vip'a.

Pozdrawiam

Opublikowano

No nic kolego,prześledziłem Twoje konto i nie widzę nic złego.Mieliśmy kiedyś tutaj kolegę o podobnym nicku,który poprzedni server (kilka dni temu) zepsół i zostawił na pastwę losu.Z tąd też jest takie moje zachowanie,takim osobom jak on mówię precz.Dlatego z góry cała Adminisracja MineSurv przeprasza za swoje zachowanie,również i ja przepraszam.

Za chwilę Cię odbanuję i w zamian dostaniesz vip'a.

Pozdrawiam

Napewno masz 18+? Twoja ortografia mnie przerasta :)

''Z tąd''? haha jak już to ''stąd'' jak masz 18+ to powinieneś wiedzieć .

PS: Serwer fajny , wbiłem i zobaczyłem :)

(HeadAdmin wydaje się miły i pomocny- akurat mi pomógł)

(Mapa Jailu fajnie zrobiona i przedstawiona - na spawnie jest wszystko wypisane : ile sektor kosztuje i w jakim sektorze co jest do wykopania :) )

Opublikowano

Napewno masz 18+? Twoja ortografia mnie przerasta :)

''Z tąd''? haha jak już to ''stąd'' jak masz 18+ to powinieneś wiedzieć .

PS: Serwer fajny , wbiłem i zobaczyłem :)

(HeadAdmin wydaje się miły i pomocny- akurat mi pomógł)

(Mapa Jailu fajnie zrobiona i przedstawiona - na spawnie jest wszystko wypisane : ile sektor kosztuje i w jakim sektorze co jest do wykopania :) )

Nie trzeba się spinać :D

18 lat mam wystarczy wejść na ts'a i posłuchać...

Co do mojej ortografii to mistrzem nie jestem ale nie popełniam ich tak dużo jak inni.Polonistka nie byłaby dumna no ale cuż... :D

Jak widzicie server godny uwagi,polecam.

Opublikowano

Up@Tego kolegi nie polecam :>

Jego podanie na mój serwer było bardzo śmieszne.U mnie miał 18 :>.

A co do serwera to już zaraz wbijam

Opublikowano

Up@Tego kolegi nie polecam :>

Jego podanie na mój serwer było bardzo śmieszne.U mnie miał 18 :>.

A co do serwera to już zaraz wbijam

Spokojnie,widzę że kolega mało ogarnięty :D

Poza tym podanie na mpcforum nawet nie rozpatruję,mamy własną stronę od tego.

Poszukujemy WebMastera - Powyżej 18 lat

Opublikowano

Serwer nawet fajny, ale moglibyście spolszczyć te informacje o przejściu do następnego sektora i ogólnie trochę spolszczyć np. ChestShop lub WolrdGuard. Dać uprawnienia do komendy /list bo jak się wpisze /pomoc i kliknie w /list to pisze że nie masz uprawnień. Nie wiem czy po wpisaniu money specjalnie pisze "Bilans" oraz mam prośbę. Wejdź w /essentials/config.yml i w linijce usuń te znaczki "<>" bo tylko chat przez to jest brzydszy i mnie to osobiście denerwuje.

format: '<{DISPLAYNAME}> {MESSAGE}'

Daj +

Opublikowano

Serwer nawet fajny, ale moglibyście spolszczyć te informacje o przejściu do następnego sektora i ogólnie trochę spolszczyć np. ChestShop lub WolrdGuard. Dać uprawnienia do komendy /list bo jak się wpisze /pomoc i kliknie w /list to pisze że nie masz uprawnień. Nie wiem czy po wpisaniu money specjalnie pisze "Bilans" oraz mam prośbę. Wejdź w /essentials/config.yml i w linijce usuń te znaczki "<>" bo tylko chat przez to jest brzydszy i mnie to osobiście denerwuje.

format: '<{DISPLAYNAME}> {MESSAGE}'

Do kilku podpowiedzi się zastosowałem,cenię sobie porady graczy :D

Dodaliśmy MobArene i kilka parkour'ów

Zapraszam :D

Opublikowano

zaśmiałem się bo admin napisał uleprzyłem wam enchant dostałem bana na 10 h !!! HAHAHAHAHAHAHAHAH O KURWA XDD mistrz!

Gratki :D

Powód bana na pewno był inny niż zachcianka admina bo np. się mu nudziło.

I zamiast pisać chu*owe komenty lepiej byś się przyznał co zrobiłeś :X

Pozdro

@Odświerzam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...