Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

beznadziejny dzień

Insui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak być śmieszny? ,

Byłem z koleżanką na pizzy , rozmowa fajnie się toczyła lecz później nie miałem o czym gadać więc (zachowałem się jak głupek .. ) przyczepiłem się do jej twarzy , chciałem być śmieszny .. nazwałem ją jebanym ogórkiem ze szparami w zębach na żetony .. po czym wyszła wywalając na mnie pizze ..wychodząc rzuciłem ją sosem od pizzy na jej bluzkę ... kelnerka wyprosiła mnie z pizzeri .. Totalna żenada , tej kelnereczce na plułem na twarz i wydarłem się że mnie mnie gwałci , biegnąc do mieszkania zawadziłem o schody i wywaliłem się na sąsiadkę z zakupami , której zniszczyłem zakupy wydarłem się na nią że jest starą krową i też naplułem jej na twarz...

Czasem zastanawiam się czy jestem normalny.. mogłem inaczej załatwić sytuacje ..

Po wejściu do mieszkania , 15 minut później dzwoni do mnie do drzwi komornik .. (no japierdole wkurwiłem się) zabrał mi telewizor , radio ..

Jaki mieliście swój beznadziejny dzień?

Temat nie trol więc bez spamu..

Opublikowano

Cóż, sam początek dałbym 1/10 na zachętę, ale dalsza część mi się nie spodobała, więc daję 1/10.

1567846744.png
Opublikowano

Cóż, sam początek dałbym 1/10 na zachętę, ale dalsza część mi się nie spodobała, więc daję 1/10.

o dzięki starałem się :D

Miło, że nam piszesz o swojej osobie. Życzę miłego dnia. Powodzenia w przyszłości!

Pisałem o twoim tacie :D

Dzięki wszystkim za miłe komentarze :D

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...