Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKRIPT] Skrypt na zamówienie!

kubagut445

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrypt na zamówienie!

Witaj!

Potrzebujesz skryptu do MineCraft'a?

Nie wiesz skąd go wziąć?

Napisz tutaj a skrypt znajdzie się w temacie :)

Jak napisać zamówienie:

Nazwa Skryptu:
Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) :

SKRYPTY

DropXP

Nazwa Skryptu: DropXP

Co robi skrypt: Dropi XP ze stona w wartości ustawionej w configu

Skrypt: http://pastebin.com/52dmZc6W

Komendy: Brak

Permission: Brak

UWAGI: Brak

Jak dodać skrypt na swój serwer?

Zależnie od wersji serwera pobierasz nową wersję SKRIPT'a!

Najnowsza wersja na minecraft 1.6.2 dostępna do pobrania jest tutaj

Instalacja:

Wrzucasz CAŁĄ zawartość paczki zip do folderu "plugins" w folderze z serwerem

Potem kolejno otwierasz:

Folder z serwerem > Plugins > Skript > Scripts

zauważysz tam kilka PRZYKŁADOWYCH skryptów. Nie mają większej funkcjonalności i raczej nas nie interesują. Wrzucasz tam plik, uprzednio zapisany, z rozszerzeniem .sk

UWAGA! Bez tego plik nie będzie działał poprawnie!

Aby pisać/edytować skrypty używaj NPP[Notepad ++]

Zastrzegam sobie prawo do skryptów !

Wklejanie swoich (nie moich) skryptów jest karalne więc nie radzę więcej!!!

b_560_95_2.png

Opublikowano

Nazwa Skryptu: Exp.sk

Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) :Exp ze stona. W pełni konfigurowalny. Mam mieć pełną władze nad tym ile expa wypada z każdego stona.

Jak zadziała to masz Like'a.

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

Nazwa Skryptu: (kilka skryptów)

Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) : Postaraj się jak najlepiej odzwzorować essentials w skryptach i wyslij na pw potem

Opublikowano

Nazwa Skryptu: Bans

Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) : Komendy /banuj /unbanuj /banujip /unbaujip kiedy już zostanie zbanowany/zbanowany na ip/unbanowany/ unbanowany na ip wyświetla się komenda wszystkim graczom

broadcast "&cAdmin %player%&c unbanowal gracza %argument 1%&c za %argument 2%"

itp tu dałem przykład skryptu który się pojawi na chacie i tak dalej tylko zmieniać na unbanowal na ip gracz
itp jeśli napiszesz taki skrypt pisz PW ;-)

Opublikowano

Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) :Exp ze stona. W pełni konfigurowalny. Mam mieć pełną władze nad tym ile expa wypada z każdego stona.

on mine of stone:
	add 8 xp to player

Nie sprawdzałem czy działa.

Nazwa Skryptu: Bans

Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) : Komendy /banuj /unbanuj /banujip /unbaujip kiedy już zostanie zbanowany/zbanowany na ip/unbanowany/ unbanowany na ip wyświetla się komenda wszystkim graczom

broadcast "&cAdmin %player%&c unbanowal gracza %argument 1%&c za %argument 2%"

itp tu dałem przykład skryptu który się pojawi na chacie i tak dalej tylko zmieniać na unbanowal na ip gracz

itp jeśli napiszesz taki skrypt pisz PW ;-)

http://pastebin.com/mPkBUcRc

Nie testowane ;)

Opublikowano

@Up

Mirard jest to bardzo trudne.Nie jestem expertem, ale wiem że w to trzeba by włożyć kilka miesięcy ciężkiej pracy

Takie cos da sie napisac w 2-3 dni, ale nie da rady odwzorowac go w 100%

Opublikowano

Nazwa Skryptu: spawner

Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) : Dany skrypt co 2 min ma respic 3 świnie na koordynatach x 100 y 100 z 100

Nazwa Skryptu: admin

Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) : po wpisaniu komendy /admin ma wyswietlać liste adminów i pod spodem kto z adminow jest online mam plugin permisionEX no slyszalem cos ze to sie zapomoca permisi

np

Admini : Under , Robert, Marek ,Magnetic

Admini Online : Under, Marek

O i mam male pytanie :

W skript mozna zrobic ze ma wybierac liczbe np od 1 do 100

Ale czy mozna ustawic ze np uzyje komende /strach i daje mi /kill lub /heal lub /fly ze losuje jakby 1 ztych komend

Opublikowano

Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) : Dany skrypt co 2 min ma respic 3 świnie na koordynatach x 100 y 100 z 100

Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) : po wpisaniu komendy /admin ma wyswietlać liste adminów i pod spodem kto z adminow jest online mam plugin permisionEX no slyszalem cos ze to sie zapomoca permisi

np

O i mam male pytanie :

Ale czy mozna ustawic ze np uzyje komende /strach i daje mi /kill lub /heal lub /fly ze losuje jakby 1 ztych komend

Ja mam napisany skrypt na pokazywanie adminów online ;), nie wiem czy go udostępnię ;0.

Opublikowano

Takie cos da sie napisac w 2-3 dni, ale nie da rady odwzorowac go w 100%

Uwierz Mi NIE !

Gdyby się dało każdy bo to już pisał i zarabiał grube pieniądze na pobraniu

1394047278-U990178.png

Opublikowano

np

O i mam male pytanie :

Pomoze Ktos ? Bardzo mi To Potrzebne

Opublikowano

No to pewnie mniej znasz się na skryptach niż ja...

Ja dałbym radę napisać podróbkę Essentials może w tydzień :D

Options:
    szansa_na_wylosowanie_smierci: 50%
    szansa_na_wylosowanie_uzdrowienia: 30%
    szansa_na_wylosowanie_latania: 20%
Command /strach:
    trigger:
        chance of {@szansa_na_wylosowanie_smierci}:
            kill player
        chance of {@szansa_na_wylosowanie_uzdrowienia}:
            heal player
        chance of {@szansa_na_wylosowanie_latania}:
            execute console command "fly %player% on"

thx a wiesz moze jak to z tymi swiniami zrobic zeby sie spawnily to mi najbardziej jest potrzebne oo i na mapie o nazwie world_dzialki

Opublikowano

To ja mam 2

Nazwa Skryptu: Teleporter

Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) : Gdy naciskamy na "NetherStart" prawym przyciskiem myszy, otwiera nam się menu z wyborem Miniger ( cos jak compass na hypixel) lub (NetherStar na pvp.go2mc.pl)

Nazwa Skryptu: Effekty

Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) : Chodzi o różne effekty miksturek. Gdy VIP wchodzi na jakaś arenę (np:. SurvivalGames) dostaje boosta do prędkości biegu i do skakania w górę ! :D

Opublikowano

Dodane :)

@up Nie tyczy się tych co w moim temacie o moich skryptach wklejają swoje

To ja mam 2

Nazwa Skryptu: Teleporter

Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) : Gdy naciskamy na "NetherStart" prawym przyciskiem myszy, otwiera nam się menu z wyborem Miniger ( cos jak compass na hypixel) lub (NetherStar na pvp.go2mc.pl)

Nazwa Skryptu: Effekty

Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) : Chodzi o różne effekty miksturek. Gdy VIP wchodzi na jakaś arenę (np:. SurvivalGames) dostaje boosta do prędkości biegu i do skakania w górę ! :D

Są na to pluginy.

Na 1 jest ChestCommands:

A na drugie Spark Trail:

Nie jest to to co dokładnie chcesz, ale jak nie będziesz wiedział jak to ogarnąć pisz na PW

b_560_95_2.png

Opublikowano

Nazwa Skryptu: Jajko

Co ma robić dany skrypt (Dokładny opis!) : Gdy ktoś strzeli jajkiem w TnT ono się aktywuje

Na moim etapie rozwoju w Skript nie jestem na razie w stanie takiego czegoś napisać, ale poproś "kolegów", którzy nieproszeni ukazali swój talent w Skript :) (Oczywiście na PW nie tu)

b_560_95_2.png

Opublikowano

W skripcie DROPXP nie ma żadnego sensu.Same informacje o autorze itp. zajmują więcej niż kod skryptu.NemekPL miał na myśli chyba to żeby była do tego komenda np. XP 10 i wtedy jest 10 expa ze stona. Widzę że jesteś początkujący więc nie będę się wtrącał

1394047278-U990178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...