Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wy też tak macie?

Rocki star12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To akurat nie wina osoby czytającej a osoby piszącej, jeżeli u niej źle sie zatwierdzi to tak też sie wyświetli

U mnie przy niektórych wpisach jest dobrze a przy innych wpisach jest źle, dlaczego? Bo piszą to różne osoby

Wklej do notatnika, daj zamień z i gotowe jak to bardzo przeszkadza. ;)

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Jak chcecie poprawnie odczytać taką zawartość wystarczy ją wkleić np. do programu Notepad++, a następnie w zakładce "Format" wybrać kodowanie UTF-8 oraz zaznaczyć zawartość i przekonwertować na UTF-8. Nagle pojawią się polskie kszaczki. :D

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jak chcecie poprawnie odczytać taką zawartość wystarczy ją wkleić np. do programu Notepad++, a następnie w zakładce "Format" wybrać kodowanie UTF-8 oraz zaznaczyć zawartość i przekonwertować na UTF-8. Nagle pojawią się polskie kszaczki. :D

Niestety u mnie i to nawet nie działa -,-.

graphic.png
Opublikowano

Niestety u mnie i to nawet nie działa -,-.

Znaczy się program? A daj mi przykładowy taki dłuższy tekst z tymi źle interpretowanymi znakami. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@up właśnie o to chodzi że jedynie na MPC, bo na innych forach wszystko jest poprawnie, sprawdzałem na innych przeglądarkach tzn. chrome i także był błąd z tymi cyferkami.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...