Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem nie wiem co sie zepsuło

ziomalisz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Potrzebuje pomocy z moim komputerem.

Od początku. Rok temu kupiłem komputer w częściach

athlon ii x3 450-nowy

M4A78LT-M LE -nowy

Dysk maxtor 250 gb -używana

karta zintegrowana

Zasilacz modecom feel 3 400w został mi ze starego kompa

Od 3 miesięcy cały czas miałem blue screeny nawet jak sie komputer właczał, komunikaty w stylu Sterownik ekranu przestał działać, ale odzyskał sprawność ,czarny ekran poradziłem sie znajomego informatyka i powiedzał mi ze napewno karta uszkodzona więc kupiłem karte MSI Radeon HD 7750 OC 1GB DDR5-nową. Przez 4 dni było ok wsystkie gry śmigały ale potem znowu zaczęły sie schody mianowicie gdy gram w League of legend lub medal of honor Warfighter lub w każdą inna wymagjąca gre. gra sie przycina na 5-15 sek wyskakuje czsami komunikat

Sterownik ekranu przestał działać, ale odzyskał sprawność i tak co chwila z dnia na dzień coraz gorzej teraz sie robi czarny ekran gra sie zacina i odcina tylko na 2 sek i znowu moge wrzucić video i tylko takie problemy są w grach, na necie i pulpicie jest wszystko cacy

Próbowałem już

-Format reinstal systemu

- 3wersje sterowników

wgrałem service pack 1

wyczyściłem dokładnie komputer z kurzu

Testowałem programem msi kombustor i wsystko było jak należy

Bardzo prosze o pomoc

Temperatury

grafa normalnie 34-36C

w stresie 56C

p.s Znajomy informatyk powiedział żebym wymienił płyte głowna a ja licze na jakieś tańsze rozwiązania

Opublikowano

Grafika widocznie normalnie działa sobie i pobiera niewiele prądu ale jak zaczniesz ją piłować jakąś grą to zasilacz nie wytrzymuje i dlatego masz takie problemy.

Skoro to tylko podczas grania to raczej grafika a w tym przypadku zasilacz.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...