Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xx

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miqqs zbanowal mnie za nodusa a ja nodusa nie mam

odwolaj sie od bana na forum, jesli myslisz ze jest niesluszny

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jeszcze nikt nie odpisał czekam od wczoraj

Z tego co wiem to dostales bana za flya a nie za nodusa ktorego nie ma

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ok dzięki za wyrozumialosc i poswieony czas,

kiedy wkoncu rekrutacja na moda?

Niedlugo planujemy zrobic rekrutacje jesienna.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

ale gdzie mam pisac te podania jak bedzie rekrutacja

Na forum jest zakladka Rekrutacja, tak trudno to zobaczyc?

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na forum jest zakladka Rekrutacja, tak trudno to zobaczyc?

Ok przerpaszam ale czy na forum jest rekrutacja na moda forum , mc i ts3 razem czy oddzielnie ?

Opublikowano

Ok przerpaszam ale czy na forum jest rekrutacja na moda forum , mc i ts3 razem czy oddzielnie ?

Oddzielnie, nie wiadomo kiedy będziemy potrzebować odpowiednich osób na stanowiska w których są braki.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Oddzielnie, nie wiadomo kiedy będziemy potrzebować odpowiednich osób na stanowiska w których są braki.

ale czy moge byc jednoczesnie moderatorem na mc, ts3 i forum ?

Opublikowano

ale czy moge byc jednoczesnie moderatorem na mc, ts3 i forum ?

Jesli masz takie kwalifikacje, to oczywiscie :)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Gram ju¿ od jakiego czasu, to i siê wypowiem. Co do lagów to zdecydowanie takowych nie zauwa¿am, ¿adnych problemów technicznych ze strony serwera nie dowiadczy³am. Nie podoba mi siê to co siê dzieje na czacie, poniewa¿ mimo ¿e chyba jest jaka cenzura gracze znajduj¹ sposoby i omijaj¹ j¹, by³oby fajnie jakby obecni na serwerze moderatorzy zwracali na to uwagê. Ogólnie serwer jest OK, bardzo podoba mi siê zachowanie by³ego KidModa, który graj¹c znajduje czas na poprawê ortografii graczy i zwraca im uwagê mimo braku rangi, aktualni moderatorzy powinni braæ z niego przyk³ad,bo nikt nie powiedzia³, ¿e graj¹c nie mo¿na przy okazji siê poduczyæ skoro niektórzy sadz¹ takie byki, ¿e wypala oczy. Ale nie na tym co trzeba siê skupi³am. Polecam serwer bo jak na 200slotowe wojny frakcji nie ma takiego syfu jak przewa¿nie jest, bardzo ciekawie rozbudowany jest spawn, pluginy s¹ dobrze dobrane (oprócz AntiCheata, który jest "awaryjny", ale ju¿ wyjaniono mi, ¿e NCP byæ niestety nie mo¿e). Bardzo fajnie urozmaicono rozgrywkê o questy, mo¿liwoæ handlu miêdzy graczami i z npc-ami w okolicy spawnu. Szuka³am serwera do pogrania tak w wolnych chwilach i ten nadaje siê bardzo dobrze.

Opublikowano

Gram ju¿ od jakiego czasu, to i siê wypowiem. Co do lagów to zdecydowanie takowych nie zauwa¿am, ¿adnych problemów technicznych ze strony serwera nie dowiadczy³am. Nie podoba mi siê to co siê dzieje na czacie, poniewa¿ mimo ¿e chyba jest jaka cenzura gracze znajduj¹ sposoby i omijaj¹ j¹, by³oby fajnie jakby obecni na serwerze moderatorzy zwracali na to uwagê. Ogólnie serwer jest OK, bardzo podoba mi siê zachowanie by³ego KidModa, który graj¹c znajduje czas na poprawê ortografii graczy i zwraca im uwagê mimo braku rangi, aktualni moderatorzy powinni braæ z niego przyk³ad,bo nikt nie powiedzia³, ¿e graj¹c nie mo¿na przy okazji siê poduczyæ skoro niektórzy sadz¹ takie byki, ¿e wypala oczy. Ale nie na tym co trzeba siê skupi³am. Polecam serwer bo jak na 200slotowe wojny frakcji nie ma takiego syfu jak przewa¿nie jest, bardzo ciekawie rozbudowany jest spawn, pluginy s¹ dobrze dobrane (oprócz AntiCheata, który jest "awaryjny", ale ju¿ wyjaniono mi, ¿e NCP byæ niestety nie mo¿e). Bardzo fajnie urozmaicono rozgrywkê o questy, mo¿liwoæ handlu miêdzy graczami i z npc-ami w okolicy spawnu. Szuka³am serwera do pogrania tak w wolnych chwilach i ten nadaje siê bardzo dobrze.

O kurcze, niespowiedzialem się takiej wypowiedzi

NCP został zmodyfikowany i ponownie wgrany na serwer, takze nie będzie problemów.

Co do chatu, to owszem jest specjalny plugin który filtruje ten cały syf. Jednak ortografi czy kultury w sposob automatyczny nie nauczymy graczy - jednak od tego są moderatorzy.

Dziękuje za tą wypowiedź, na prawdę miło się takie rzeczy czyta.

Pozdrawiam,

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kiedy jakaś promocja w sklepie sms, bo pamietam ze kiedys byly

Pod koniec tego tygodnia lub w nastepnym planujemy cos takiego zrobic.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...