Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

v2 czy bo?

Stelmach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na PLu. Mam 52 lvl bodym, koń bojowy. Posiadam 336 defa i fmsa +9 19% ś + 15% na krytyka (bon 10 + śmierci +3). Posiadam również buffa z błogosławieństwem na M. Moim pytaniem jest czy opłacalne jest dla mnie iść do v2 czy męczyć na BO do 54?

18706.png

16911.png

Opublikowano

Ja bym posiedzial na V1 lub BO.

Do V2 trzeba miec dobre eq badz bufa najlepiej 30% + bufy.

Ty nawet nam nie podales jakie masz eq ile masz hp.

Jak biolog.

Opisz to dokladnie i sie zglosc do ponownej oceny.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Ja polecam wbić 54lv na BO, w między czasie rób skille buffkowi i jak będziesz miał 2xm to idź do V2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Na twoim miejscu próbowałbym w V2 lecz bez rosek troche kiepsko więc spróbuj dobić na bo 55 lvl i w tym czasie dopieszczaj buffa. Potem z roskami na deffa powinieneś dać rade w v2 na szponach.

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

Dobry buffek + 1/2 grupki w v2 pod ścianą. Nie motaj się na bo.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

na tym lv bilbym metki sobie na dolinie . sohan zarobil kase i kupil fms 9 jakiegos ladnego albo rob konta do 20 lv i mieszaj fms sobie potem sie mecz do 61 a od 61 lv masz tarcze 9 co daje 153 defa i kup sobie tez boga 9 najlepiej ;)) z kd defa bloku i speeda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...