Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepsza wydajność

Kleas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yoyo.

Chciałbym się spytać , czy jeśli zmieniłbym mój system z Win XP (32 bit ) na W7 miałbym lepszą wydajność ? ( w grach i ogółem )

Mój sprzęt :

-P4 3,60 GHZ

-Geforce 9600 GT

-1,75 gb ramu

-zasilacz 600 W

Pytam tak z ciekawości , w lolu mam około 100 fpsów w tf'ach spada do 50 , chciałbym zmienić na W7 , ponieważ bardziej mi sie podoba ale nie wiem jak z wydajnością .

Pozdrawiam .

Opublikowano

może tak, może nie, sprawdź sobie sam na swoim sprzęcie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

może tak, może nie, sprawdź sobie sam na swoim sprzęcie

No tak ale mam W7 Enterprise 86x ale w xp nie mam i potem nie mam jak przeinstalować . A jak myślisz ?

Opublikowano

Lepiej by było zmienić system na Windows 8, niż na Windows 7 ponieważ 8 zjada mniej RAMu, a ty zbyt wiele go nie masz.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Lepiej by było zmienić system na Windows 8, niż na Windows 7 ponieważ 8 zjada mniej RAMu, a ty zbyt wiele go nie masz.

Dokładnie tak. Jak dobrze zoptymalizujesz itd. to powinno być lepiej .

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

No tak ale mam W7 Enterprise 86x ale w xp nie mam i potem nie mam jak przeinstalować . A jak myślisz ?

Wariant Enterprise jest przeznaczony dla koropracji i rozpowszechniany na zasadach licencji zbiorowej. Nie ładnie korzystać z pirackiego oprogramowania. :) Ja polecam Windows 7 w wariancie Home Premium, a następnie odinstalowanie zbędnych dupereli. U mnie wygląda to tak. http://img716.imageshack.us/img716/726/ur.png Po instalacji wyłącz też zbędne usługi i Windows będzie działał szybko. :) Pod warunkiem że będzie oryginalny. ^^

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...