Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Tanks w CD-ACTION 10/2013

PhilipNlol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze są kody dla stałych graczy oraz zaproszeniowe. Ostatnimi czasy jednak bardziej stawiają na zaproszeniowe :\

Opublikowano

Zawsze są kody dla stałych graczy oraz zaproszeniowe. Ostatnimi czasy jednak bardziej stawiają na zaproszeniowe :\

Bo nowi gracze to więcej kasy dla WG.

-=-

Super :D I tak zawsze kupuje CD, ale teraz na 100% od razu ja wyjdzie. Dzięki łap like za info.

x

Opublikowano

Bo nowi gracze to więcej kasy dla WG.

-=-

Super :D I tak zawsze kupuje CD, ale teraz na 100% od razu ja wyjdzie. Dzięki łap like za info.

Bullshit, nowi gracze nie kupują premek, czołgów premium itp tak często jak starzy, bo starzy zostają przy tej grze, a nowi niekoniecznie.

shoob.png

Opublikowano

Bullshit, nowi gracze nie kupują premek, czołgów premium itp tak często jak starzy, bo starzy zostają przy tej grze, a nowi niekoniecznie.

Bullshit

Więcej graczy więcej potencjalnych kupców gola. Noob

x

Opublikowano

Bullshit

Więcej graczy więcej potencjalnych kupców gola. Noob

Taak, ponieważ wszyscy gracze kupują golda.

Więcej osób grających kupi cdaction niż zaczynających

Noob

shoob.png

Opublikowano

Część druga poświęcona jest grze World of Warplanes.

Dlaczego właśnie jej? Bo szykujemy dla was pewną niespodziankę

w następnym numerze (dociekliwym radzę poszukać w tym CDA –

zdradzamy szczegóły, które ucieszą także fanów World of Tanks )...

za Cd-Action

Po przeczytaniu powzszego tekstu, widac, ze nie jest dokladnie powiedziane co bedzie (moze to byc nawet plakat) ani kiedy bedzie, bo wynika, ze jutro bedzie dopiero info o "niespodziance" w nr 11.2013.

Mam nadzieje, ze sie myle, ale ja tak to widze.

test

Opublikowano

Jak i nie musi być to kod na golda. Tylko na czołg nisko tierowy.

Opublikowano

Jak pisalem, prawdopodobnie bedzie powiedziane jaka "niespodzianke" bedzie zawieral numer 11.2013.

Radze luknac u kumpla nim wydacie nascie zlotych na gazetke, w ktorej nic nie bedzie (mam na mysli, jakiegos "dodatku" do WoTa)

test

Opublikowano

Okolo 7:30 bede mial gazetke, wiec napisze, co i jak. No chyba, ze ktos wczesniej, to niech zapoda co tam jest ;)

test

Opublikowano

Jak pisalem, prawdopodobnie bedzie powiedziane jaka "niespodzianke" bedzie zawieral numer 11.2013.

Radze luknac u kumpla nim wydacie nascie zlotych na gazetke, w ktorej nic nie bedzie (mam na mysli, jakiegos "dodatku" do WoTa)

Powiem kumplowi, że jest kod, on kupi. Zobaczy, że nie ma i wtedy będę wiedział czy jest :P

Opublikowano

W dzisiejszym nr (10.2013) jest *TYLKO zapowiedz, ze w nastepnym nr (11) bedzie bonus:

- kod zaproszeniowy: 3 dni premium+ 1000 Gold

- kod dla istniejacych kont: 1200 Gold

Jak widac, dopiero w przyszlym miesiacu mozemy "doladowac" zlota do swojego konta. Czy sie oplaca? Nowym, tak. Dla starych wyjadaczy, hmmm....To juz pozostawiam Waszej ocenie.

* oczywiscie sa tez artykuly odnosnie WoTa ;)

test

Opublikowano

Więc dupa :/ Ja już się napaliłem :/ trza poczekać miesiąc i wpadnie te 1200 golda

Opublikowano

Nowi gracze, kupujac za miesiac gazetke i stosujac zmiane hasla oraz przypisanie gry do telef. moga lacznie "dostac" 2600 Golda :) ,co pozwala na zakup 1 miesiaca konta premium ;)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...