Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

stellar legacy

GROMacac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę wam przedstawić klona darkorbit stellar legacy gra ta jest pod nie którymi względami podobna do starego klienta

- do wyboru mamy 10 statków, każdy jest coraz droższy i silniejszy ( grafiki statków są originalne nie kopiowane z darkorbit chociaż statek norseus bardzo przypomina vege oraz ma podobne parametry , tak jak lexter przypomina statek leonov lecz ma nieco inne parametry)

- 4 rodzaje laserów od lsg1 do lsg 4 lsg 4 ma dmg 150

-4 rodzaje osłon najlepsza jest taka jak bo 2 10000 osłony i 80% pochłaniania szkód

- 3 rodzaje napędów

- możemy ulepszać swojego robota naprawiającego , ulepszać wyrzutnie rakiet, smart bombe ,stabilną osłonę, nano robota i parę innych rzeczy

- mamy 5 rodzajów ammo od x1-do x3 oraz sab o mocy x1 oraz mocy x2 3 rodzaje rakiet oraz rzecz która służy zamiast ksenomitu do twożenia sm bomby i stabilnej

- jest cała pierwsza glaktyka z mapami bitewnymi

aby zagrać wystarczy się zarejestrować na stronie : stellar-legacy.com i pobrać grę z tej samej strony waga gry to około 120 mb

- statki kupuje się 1 raz później możemy zmieniać je za darmo

gra jest online developerzy mają w najbliższym czasie zamiar dodać drony do gry link do pobrania :http://88.190.210.240/Stellar-Legacy.rar

nie masz konta ? zarejestruj się się tutaj : http://88.190.210.240/

pisałem wczoraj z developerem napisał mi ze tą grę piszę teraz w c++ kub czymś podobnym nie pamiętam dokładnie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam, fajnie się gra, póki co chyba(niestety) tylko 20 osób/firmę aktywne, ale być może będzie więcej:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

http://stellar-legacy.com/

To jest strona gry, trzeba się tam zarejestrować, tutaj link do download'u(z oryginalnej strony gry, więc skanu nie daję):

http://www.mediafire.com/download/2g4tyb24ir4kvjz/Stellar-Legacy_Setup.exe

Instaluje się ona jak "normalna" gra.

Pozdrawiam:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

juz mam full lsg4 teraz zbieram na osłonki server sie cos crashuje bo gra staje i nic sie nie dzieje potem wywala

0572.jpg

Opublikowano

Fajna gra? Bo jak ma być stare do to bym zagrał ale na filmiku trochę mało. Może mi ktoś dokładniej to opisać i czy warto zagrać czyli że nie padnie po 5 miesiącach?

Opublikowano

zalozylem 2 konto i nawet niezle na start 500k kredytow i po 5000 ammo kazdego

a na glownym brakuje mi oslon i mam full elite vege :)

0572.jpg

Opublikowano

Wlazłem i pierwsze stwierdzenie, że jest to lepsze niż obecne do ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

ogułem gra ma inna grafike rozni sie kilkoma elementami a tak po za tym to parametry statkow sa jak w do vega ma 180 k hp a golec 256( anubis) a celtic mój ulubiony statek z bety 2 bo był najlepszy wtedy bo było mniej do testow 64 k ja mam jeszcze dark legacy beta1.exe ta wersja co według mnie najlepsza czyli ta :)

0572.jpg

Opublikowano

ma wirusa?

Ta, ma 59305205382593 trojanów i 53892852852092 keyloggerów i wgl pc Ci wybuchnie jak to pobierzesz

Z jakich powodów by miało mieć wirusy? Stellar legacy nie ma ani 1 wirusa a jak ci antywir jakies pokazuje to znaczy ze jest do niczego

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...