Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja systemu msi ge60

Drakula20101998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj kupilem laptopa msi ge60 wszystko dziala pieknie tylko ze gdy chce zainstalowac system cos nie pryka , przy wlaczaniu zamiast wyskoczyc zeby zainstlowac system pokazuje sie dos , w biosie mam ustawione ze pierwsze uruchamia P2:TSSTcorp CDDVDW SN-208DB

@bios to

2.14.1219 Americans Megatrends z 2011

Zbieram minusy

Opublikowano

Sprobuj jeszcze podczas wlaczania odpalic boot menu i tam kliknac na cd/dvd...

Jezeli to nie pomoze bootuj pendrive i probuj przez niego.

Opublikowano

Zbootowales pena? Poszukaj na yt jak to zrobic szukaj jak gosciu to przez windowsa robi a nie prsez zadne programy. Jak zbootujesz pena zgraj na niego wina i podlacz do lapka. Odpal przy starcie boot menu i szukaj nazwy twojego pena ja przez kingstona(pendrive taki model) i wyswietlilo mi kingston i jakies tam nr klikasz to i powinno ci juz odpalic wina.

Opublikowano

cos nie pryka bo jak jest juz uruchamianie windows(dopiero instalacja)to wyskakuje ze winpeshl)

@mozna zamknac wystarczylo wrzucic pliki systemowe na pena zamiast jakims programem i zadzialalo ;)

Zbieram minusy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...