Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zwiekszyc ram na serwerze hostingownym

Padon1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc chce się dowiedzieć jak zwiększyć ram na serwerze z hostingu mineserv.eu.

I prosze nie pisać że dokup więcej slot!

Opublikowano

mineserv to najgorszy hosting, nie polecam. 60mb/slot!? przecież to jest śmieszne to nawet na survival porządny nie starczy... pozdro dla administracji mineserv.

Opublikowano

Nie da się. Musisz pisać do obsługi ale to za wiele nie pomoże i pewnie będziesz musiał dopłacić. 60mb!??!?!?!?!? No to ja się nie dziwie że to najgorszy hosting -_-.

Opublikowano

jezeli chcesz zwiekszyc ram to musisz dokupic sloty, ale jest inna opcja jezeli kupisz serwer gdzie placisz za sam ram to sobie dokupujesz a sloty sam sobie ustawiasz

Chetnie sluze pomoca

Opublikowano

Wszystko się da, zmień hosting lub napisz do panów z administracji twojego hostinga czy istnieje możliwość dopłacenia w zamian za dołożenie ramu.

Opublikowano

Skontaktuj się z obsługą techniczną i poproś o zwiększenie ilości ramu.

Co do tych na górze.... Jedni patrzą na sloty, drudzy na ram.

Przykładowo ja mam maszynę na 70 slotów, a w properties ustawilem 50, co rozwiązuje mi problem "smieszengo ramu na slot"

Zbuduj z nami naszą własną przystań...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...