Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim mam grać

NeQsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra już pobrana tylko zastanawiam sie jak postać jest najlepsza i w miare łatwa dla słabego gracz :p , poprosze o szybką odp bo chce mi się grać ale czekam żeby nie wybrać chu***owej za przeproszeniem postaci ;x

Opublikowano

na początek warrior ? nie

Najłatwiejsze według mnie :

1. Mag wody

2. Ranger (bugujesz ppm)

3. warrior jako tank (dużo życia, mniej obrażeń zadają, a możesz zbugować 2h i 1 h bronie).

4.Rogue ... to jest klasa dla zaawansowanych według mnie ...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@2 up ten bug ze spamowaniem ppm już nie działa.

Dla początkującego polecam rangera lub rogue'a. A jeśli chcesz pójść na totalną łatwiznę to mag wody.

Opublikowano

@up

rogue ? serio ? to jest według mnie najcięższa postać bo potrzebuje wszystkiego, a nie mogę zupdateować ponieważ nie mam w 100 % dostępu do internetu więc nie wiedziałem :P.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Rouge jest ciężki do 5 lvl, potem lecisz stricte do shuriken'ów, maxujesz je, ja na 723 lvl zeszłem do ok. 1,23 sekundy i niestety nie powiem ci dmg bo zainstalowalem specjalny mod na ukrywanie go ale bazuje na tym ze:
1.Skaczesz (nietyklanosc przeciwko basicom niektórym)

2.Odpalasz shurikeny jak wejda "kryty" to jest zajebiscie jak nie to odpalasz lotnie.

Weszły "kryty":
3.Używasz dasha w przeciwnika bo shurikeny nakładają stacki (nie ma tego napisane ale czuje ze najczesciej powalam kiedy weszly kryty)...

4.Skaczesz, lotnia... I czekasz na shurikeny -> lecisz od początku.
Negacja:
3.Dave'ujesz do przeciwnika dashem (ale z gruntu)

4.Klikasz kółko w taki sposób aby skoczyć za przeciwnika, skaczesz.
SHURIKENY

Jest jedna możliwość żeby cie zbić: Stun z ogromnym dps (aby tego unikac uzywaj kółka mądrze) i jak dostaniesz tego stun'a jednak to spamujesz dasha.
Ewentualnie OP Voidray ;P

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ranger/Mag wody, ranger ma buga z kuszą na PPM, a mag wody może się leczyć i bić, mag ognia nie jest też zły, lecz on jest bardziej pod bossy, a na start jest nim trudno. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja zaczynalam z rangerem poszlo nawet okeyyy dobrze bylo expic w oceanach bo takie piraniee mozna ladnie zdejmowac z odleglosci a taki warrior czy rouge walą z bliska co boli czasami i ciagle musisz miec potki chyba ze dobry lvl jedzonka masz.Mag tez jest spoko iz gdyz poniwaz cisnie z daleka ;D

Opublikowano

Ja grałem Magiem i było ok, potem Ranger i kiedyś miał fajne bugi więc było ok. Potem warrior, ale według mnie nudna klasa do gry solo ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja polecam Rangera i Maga wody.

Ranger jest dobry dosyć bo jak z bardzo daleka atakujesz kogoś to zdążysz go zabić zanim do ciebie dojdzie.

Natomiast Mag wody jest to postać dla tych którzy dopiero ogarniają ponieważ może się leczyć co jest bardzo dużym plusem.

Pomogłem? Daj +, to nic nie boli a dla mnie wiele znaczy. ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...