Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[War Rock] Trick na rpg bez przeładowan i inne.

magot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, Jako iż podejrzewam że część osób na tym lata a nie ma tego na żadnym forum, wrzucam to dla szerszej liczby osób.

Na co pozwala ten trick:

-szybie przeładowanie rpg lub innej broni(1s)

-Strzelanie szybkością innej broni.

Teraz krótka instrukcja:

wchodzimy w katalog warrock'a, potem folder animation, potem folder WCD tak jak poniżej.

E:\Warrock EU\animation\WCD

Wyszukujemy np rpg.wcd poczym usuwamy ten plik.

Odpalamy gre, zakładamy np pięści zmieniamy na rpg i macie widoczne pięści a tak na prawdę macie rpg.

Jak ktoś chcę niech kombinuje w tych plikach może coś więcej wykmini.

Udostępniam to bo mam nadzieje że nexon szybko to naprawi, a z tego co mi wiadomo jest więcej takich tricków.

Pozdrawiam,

emery92'/DupaNaButy.

Opublikowano

Zawsze ciekawiły mnie te pliki w folderze Animation lecz nigdy nie miałem okazji się nimi pobawić :D

Fajna sprawa, dzięki za info. Napewno się przyda :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Generalnie te pliki i tak są chronione CRC więc poza usuwaniem to tam nic nie zrobisz :P

Takie wybryki Nexon pewnie by to traktował równie rygorystycznie, jak cheaty.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

No niexle, trick dobry. Ale bana można zgarnć, jak jakiś konfident się znajdzie co nagra film.

1357040469-U286162.png
  • Aive zmienił(a) tytuł na [War Rock] Trick na rpg bez przeładowan i inne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...