Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Humble bundle

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super bundle, jak coś to mam na wymiene klucze origina:

- Dead Space

- Dead Space 3

- The sims 3 + starter pack.

Za jakieś gry na origina jakby ktoś chcial się zamienić to neich pisze w tym temacie lub PW ;D

„+” Nic nie kosztuje, a motywuje!

sauron.png

Opublikowano

Ja juz kupiłem gdzieś w okolicah poprzedniej soboty, a dzisiaj kupuje 3 kumplom, bo nie mają PayPala, kto jeszcze nie kupił, niech nie czeka. Drugiej takiej oferty już nie będzie. No chyba, że np. Ubisoft weźmie udział w Bundlu

nazgule.jpg

Opublikowano

Ja juz kupiłem gdzieś w okolicah poprzedniej soboty, a dzisiaj kupuje 3 kumplom, bo nie mają PayPala, kto jeszcze nie kupił, niech nie czeka. Drugiej takiej oferty już nie będzie. No chyba, że np. Ubisoft weźmie udział w Bundlu

Bardzo mądrze. Ja również polecam jestem bardzo zadowolony :)

Maroon-5-Concert-from-Katrina-Rivera-800

Opublikowano

wie ktoś czy jest jakaś aukcja na allegro z tym? Może troszkę więcej kosztować, ale bez przesady.. Nie mam paypala, a podanie nr. swojej karty niezbyt jest bezpieczne. ;x

73685633822473628956.png

Opublikowano

Dlaczego niezbyt bezpieczne? To jest zaufana firma. Wątpię żeby EA kradło pieniądze. Na Allegro są oferty, ale sprzedawcy kupują bundla za 1$ a sprzedaja za 15. To nie wiem czy warto.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Bo już wysłałem 16zł na paypal i nie doszło mi na konto.. także straciłem 16zł. A mógłby mi ktoś na PW udzielić porady jak zrobić dokładnie zakup? xD

73685633822473628956.png

Opublikowano

Ja ostatnio tez wydałem tylko 3,5 PLN i jestem zadowolony!

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to jestem zadowolony z tego. osobiście nie kupiłem tego, szkoda wielka, że nie można było płacić PSC. ;/ To chyba jedyna taka oferta na parę dobrych lat ;)

Kody do steama dał mi marihuana mój mistrzu ;D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja bym kupił, ale przez paysafecarda nie można. A można kasę z paysafecarda na paypala przelać?

Opublikowano

Dlaczego niezbyt bezpieczne? To jest zaufana firma. Wątpię żeby EA kradło pieniądze. Na Allegro są oferty, ale sprzedawcy kupują bundla za 1$ a sprzedaja za 15. To nie wiem czy warto.

Oczywiście ze są wpisz w oknie wyszukiwania allegro :Humble bundle czy to takie trudne jest poszukać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...