Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]O_O DYWIZJA? O_O

surkabm12434

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NO nie mogę! Tyle napierdalani* tyle starań,tyle nerwów poszło..i po 4 wygranych teamowych meczach rankingowych na 5 jesteśmy w brązie I? Serio??????? Mógłby mi ktoś wytłumaczyć gdzie tu sprawiedliwość? Trolololo

Opublikowano

ja mam to samo, wywaliło nam team 3v3 do bronze 2 a graliśmy z teamem z platyny 1 i gold 2 i odechciało nam się grać 3v3 :D Po prostu może macie jakiś zjebany matchmaking albo wywaliło wam w teamie takie mmr że na poziome platyny jesteście ;d przegrajcie kilka pod rząd to powinno słabszych brać

Opublikowano

Jeśli masz w teamie same brązy czy niski silver, to tak jest. W najlepszym wypadku przy 5/5 mielibyście silver V. Grając teamem goldów mielibyście gold. Końcowo - poprostu musicie zapracować solo na sukces, żeby potem odnieść podobny razem.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Koledzy ostatnio wygrali 5 pod rząd 5/5 i mają silv 4 dywizje: silv 1, silv 1, silv 3, silv 4, braz 3, w każdym meczu był przynajmniej jeden gold +

Ale prawda jest taka że zależy to w większości od waszych dywizji i dywizji przeciwników.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

uP@ Ale coś mu cieniutko na tym skrypcie szło :D

15 assyst, i zobacz feda jakiego miała jego drużyna. EoT.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To że dobierze wam raz platyny w ostatnim meczu, nic nie zmienia. Wasze dywizje soloq mają największy wpływ na waszą dywizję w teamie po 5 meczach.

League of Legends

Opublikowano

Boby to zależy z kim się grało mogłes 3 wygrac 7 pregrać ale wystarczy ze te gry grałem z owiele lepszymi od siebie i będziesz + Silver tak mial moj kumpel .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...