Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torrenty wolno się pobierają.

seobjevo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio mam taki problem, chciałem coś pobrać (15 gb) i strasznie wolno mi się pobierało (ok 10 kb/s max 50 kb/s a powinno 700+) Nie wiem czym to może byc spowodowane (Link do speedtest'u). Torrent ma 941 seed'ów i 1092 leech'erów (nie wiem jak to sie odmienia) a drugi ma 301 seed i 462 leech. Sprawdzałem z innymi i też prędkość wachała sie między 10-50 kb. Korzystam z uTorrenta (ustawienia domyslne) i probowalem BitTorrenta ale byla ta sama sytuacja.

Opublikowano

Nie wiem co u was nie tak, ale ja zawsze biorę z piratebaya sortowanie według seedów, biorę tego najwyżej i zawsze idzie full prędkość (1200 KB/s czy tam Kb/s, nie odróżniam tego).

Opublikowano

Nie wiem co u was nie tak, ale ja zawsze biorę z piratebaya sortowanie według seedów, biorę tego najwyżej i zawsze idzie full prędkość (1200 KB/s czy tam Kb/s, nie odróżniam tego).

Ja też właśnie brałem torrenta z piratebay'a ale akurat każdy torrent którego chce ściągnąć ma więcej leech'erów niż seed'ów ;/

Opublikowano

a to nie zależy też od ustawionej prędkości wysyłania? jak masz 1 kb/s upload to może ci tak pobierać z taką prędkością :) ustaw przynajmniej 31.

no i też trzeba czekać po prostu. nie zawsze ci od razu zaskoczy prędkość jaką byś chciał.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Skoro Ci wolno pobiera, to moze kup gre pudelkowa? Nie bedzie kur*a problemu...

Nie będziesz nam kurwa życia ustawiał. Co Ty wiesz o zabijaniu?

@Topic : Tak bywa skoro ludzie nie seeduja.. ja ostatnio chciałem pobrać Mortal Kombat i pobierało po 400kb/s, a potem po 2kb/s :x

Opublikowano

Wolno sie pobiera ponieważ mogą być tak zwanie Pijawki czyli wykorzystają torrent (czyt. pobiorą go) a potem nie udostępniają czyli stopują.

kxo.png

[media][/media]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...