Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 3 z Origin (z promocji)

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Mam taki, hm, dziwny problem, bo mój ojciec nie wierzy, że ten Battlefield z Origin kosztuje 20 zł z dodatkami. Mianowicie, przy zakupie należy podać 4 cyfrowy kod z odwrotu karty kredytowej, a on twierdzi z moją mamą, że oni ich okradną, bo chcą jakieś tam kody, a oni tego nie podadzą ... Przecena jest z 60 zł na 20, lecz nie wiem, jak ich do tego przekonać. Czy moglibyście mi napisać, żeby mój ojciec miał potwierdzenie, że jeśli poda ten kod z odwrotu karty kredytowej, to go nie okradną ? Będę wdzięczny, a będę miał dzięki Wam oryginał BF'a 3 ;)

Konkretnie chodzi mi o ten fragment, czy trzeba tam podawać ten kod czy wystarczy uzupełnić miejsca z gwiazdką + numer karty kredytowej.

cbbptw.jpg

Pozdrówki.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak to jest z rodzicami. Dobrze a więc drodzy rodzice Juniorskiego ten kod służy tylko i wyłącznie temu żeby udowodnić że trzymamy kartę w ręce podczas zakupu. Jest to w 100 % bezpieczne. P.S Daj linka też se kupie ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...