Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki mam napisac plugin

YoYoDj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do użytkowników bukkit którzy używają obecnych tam pluginów Jest już dużo pluginów a ja nie wiem jaki mam napisać chcialem napisac jakiś orginalny np tak jak powstało TNT RUN MINI GAMES albo THEWALLS MINI GAMES jeslij macie jakies pomysły na plugin to pisać jeślij bedzie ciekawy to go zmajstruje

Opublikowano

Niewidzialność.

Gracz otrzymuje item do włączania oraz wyłączania graczy, administracja jest widoczna cały czas. Oraz gdy gracz doda do przyjaciół /przyjaciel dodaj nick tamten zaakceptuje to przyjaciele też cały czas się widzą. Oraz pod /przyjaciel lista pisze

Nick jest teraz dostępny/niedostępny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niewidzialność.

Gracz otrzymuje item do włączania oraz wyłączania graczy, administracja jest widoczna cały czas. Oraz gdy gracz doda do przyjaciół /przyjaciel dodaj nick tamten zaakceptuje to przyjaciele też cały czas się widzą. Oraz pod /przyjaciel lista pisze

Nick jest teraz dostępny/niedostępny.

Sadze ze ten pomysl nie jest fajny

Opublikowano

Zgadzam sie @up przydalo by sie takie cso ,napewno mi na moi m serwerze:) Dodal bym do rangi VIp:))
Zrob to juz 3 osoby chca;)

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

To jak robisz ten plugin z niewidzialnoscia ,bo jakos nic tutaj nie odpisujesz a czekam i czekam..

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Napisz plugin na jakieś autorskie klasy pod Parkour, typu skoczek itp. ;-)

Nie radze pisac juz jaki plugin ma napisac bo on w ogole tutaj nie zaglada..

A kazdy chce ten plugin z niewidzialnoscia a on Spii!

Moze bys odpowiedzial jesli to czytasz!

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

1. Podaliscie duzo pluginow jakie mam zrobic ale 80% takich co podaliscie istnieje jeslij chcecie nazwy ich to piszcie na pw

2. Lipa poniewaz gdy napisalem 2 tematy o pluginach otrzymalem 40 pare podan o prace czy bede pracowac na ich serwerach Niestety musialem wiekszosci odmowic przyjalem tylko 1 oferte i tam tworze pluginy.

3. Pracuje na tamtym serwerze i tworze pluginy na ich zyczenie wiec .... Jeslij chcecie mnie tam odwiedzic to mozecie tam zajrzec Nie wiem czy to jest odpowidnie miejsce zeby sie zareklamowac bo to nie jest dzial do reklamowania serwer ale jeslij narusze zasady forum To mocno przepraszam Jeslij chcecie mozecie zajrzec na ten serwer

Nie bede sie rozpisywal na jego temat sami go ocenicie i wyrazicie ocene Zapraszam serdecznie

s144.csrv.pl:23004

Wkrotce moze sie zmienic ip

I pamietajcie jeslij chcecie te pluginy co napisaliscie piszcie na pw dam wam ich nazwy

Sorry ze nie pomoglem ale czasu nie mialem i szkola oraz ogarnianie pozostalych serwer wiec zapraszam i czesc sorry za orto ale nie uzywam polskich znakow przyzwyczajenie z gier :D

Wiem co wiele osob na moj temat teraz napisze ale sorry albo pomysli :(

I dodatkowo napisze ze jeslij chcecie ten na niewidocznosc to niestety nie pamietam nazwy ale widzialem taki i w 100% istnieje wiec jeslij przypomne sobie nazwe albo znajde to podam taki plugin znajduje sie na serwerze redstone.yfun.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...