Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skiny ponownie...

sakus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę późno się obudziłem, ale cóż.

Gram paroma postaciami, znudziły mi się oficjalne wyglądy, chciałbym mieć jakiegoś skina, ale płacić nie mam zamiaru.

lolskins.net jak widzę zakończyło działalność, więc w tym dziale znalazłem coś jak leaguecraft czy coś, ale tam są skiny zamieszczane chyba przez ludzi, którzy sami je tworzą, a co z oryginalnymi?

+ program SIU zatrzymuje mi się na 45%...

Opublikowano

Możesz poczekać do 28 aż Bol , będzie za darmo i wtedy będziesz miał skiny , lub wykupić VIP'a

BoL dla darmowych użytkowników nie ma już funkcji Skin Hack.

Można.

Opublikowano

Weź się puknij czymś ciężkim w ten łeb. Nie chcesz grać uczciwie to pobierasz hacki, a teraz chcesz crackować hacki żeby na nich grać? Gdzie ten świat doszedł

Nie, nie ma nigdzie takiego poradnika i jak chcesz hackować hack to Ci się nie uda. Chcesz mieć skiny? Albo kup je sobie albo kup VIPa a BoLu

Opublikowano

Jakby dało się tak łatwo scrackować BoLa to pomyślcie ile kasy by oni stracili.. to są grube tysiące nie oszukujmy się.

Ktoś tam pieprzył, że niby wystarczy użyć resource hackera i poszperać ale wątpie, że to takie proste.

Opublikowano

Jakby dało się tak łatwo scrackować BoLa to pomyślcie ile kasy by oni stracili.. to są grube tysiące nie oszukujmy się.

Ktoś tam pieprzył, że niby wystarczy użyć resource hackera i poszperać ale wątpie, że to takie proste.

On ma racje Riot niedałby się byle gówniarzowi z hackować ^^, a tego poradnika napewno nie znajdziesz bo go nie ma :x

Opublikowano

W necie to każdy głupi potrafi wyzwać i uważać się za *** wie kogo, hm ;] ?

Dzięki, to tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...