Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Empik

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Chciałem sb zamówić płytę Within Temptation - The Heart of Everything (Mało ważne co). I mam pytanie. Czy tu:

http://www.empik.com/szukaj/produkt?q=the+heart+of+everything&qtype=basicForm

Jest tylko możliwość kupienia jako MP3? Czy jest jednak na CD? I jeśli nie ma na stronie empiku, to czy jakbym się udał do jednego z jego sklepów i spróbował zamówić, to by doszła płyta czy coś? Wiem, że trochę nielogicznie, ale staram się tą płytę kupić 3 miesiąc i dalej nikt jej nie ma -.-

Opublikowano

"I jeśli nie ma na stronie empiku, to czy jakbym się udał do jednego z
jego sklepów i spróbował zamówić "(Jakby nie było w sklepie)", to by doszła płyta czy coś?"

W takim razie co z tym?

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem twoję pytanie ,ale myslę ,że jeśli mają możliwość zamówienia w hurtowni to napewno dojdzie płyta :)

Idź do sklepu , dowiedz się - my jasnowidziami nie jestesmy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wiesz, empik mam trochę daleko, więc wolałem spytać kogoś, kto się może trochę orientuje, a rodzice nie mieli pojęcia, a na stronie empiku gówno pisze -.-

@Btw. To jeszcze mam pytanie co do Muzodajni, żeby nie robić nowego tematu; spamu; rejestracja polega na zrobieniu konta na plus.pl (Dla tych co się orientują) i jeśli ja mam konto w play, to mogę podać normalnie nr i pobierać legalnie za standardową opłatą?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...