Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jestem normalny?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwne sny, że ich się NIE DA opisać. Są tak dziwne, że nie ma słów, którymi można ja określić. Nie wiem co jest z moim mózgiem, ale chyba on jakoś łączy wszystkie rzeczy co widziałem w jedność i takie anomalie mi wychodzą. To nie jest tak, że tą są jakieś okropne, że np. ksiądz Tomasz mnie gwałci czy coś w tym stylu, ale w nich nie ma tam żadnych czynności z prawdziwego życia. Nie wiadomo jakie otoczenie, kim, czym ja jestem. Jakieś dziwne kształty, dziwne czynności. Nie wiem o co c'mon. Ostatnio ćwiczyłem umiejętność zapamiętywania snów i ją dość dobrze opanowałem, przynajmniej 1-2 sny na dzień, ale takie gówna. Może pomyślicie, że troll czy coś w tym stylu, ale nic z tych rzecz. Temat piszę w 100% na poważnie. Mam iść do psychiatry czy co?

Opublikowano

Mam dziwne sny, że ich się NIE DA opisać. Są tak dziwne, że nie ma słów, którymi można ja określić. Nie wiem co jest z moim mózgiem, ale chyba on jakoś łączy wszystkie rzeczy co widziałem w jedność i takie anomalie mi wychodzą. To nie jest tak, że tą są jakieś okropne, że np. ksiądz Tomasz mnie gwałci czy coś w tym stylu, ale w nich nie ma tam żadnych czynności z prawdziwego życia. Nie wiadomo jakie otoczenie, kim, czym ja jestem. Jakieś dziwne kształty, dziwne czynności. Nie wiem o co c'mon. Ostatnio ćwiczyłem umiejętność zapamiętywania snów i ją dość dobrze opanowałem, przynajmniej 1-2 sny na dzień, ale takie gówna. Może pomyślicie, że troll czy coś w tym stylu, ale nic z tych rzecz. Temat piszę w 100% na powarznie. Mam iść do psychiatry czy co?

Marny troll.

@Top

Idz do psychologa i opowiedz mu o tym.

Opublikowano

@up

Mały błąd. Spójrz, że cały tekst jest napisany poprawnie, + dla Ciebie za spostrzegawczość. Teraz mówię jeszcze raz, że to nie jest troll. Na prawdę. Z resztą nigdy nie pisałem tematów-trollów, więc tym razem też tego nie robię. Proszę uwierzcie mi i powiedzcie co mam ze sobą zrobić.

Opublikowano

Jak masz cały czas takie chore sny, to idź do psychologa tak jak napisałem, powiedz mu o tym że twoje sny są takie dziwne, i on Ci doradzi co masz zrobić. Tutaj nie licz na pomoc, bo połowa tego forum to dzieci, reszta gimby, tylko niektórzy są "dorośli".

Opublikowano

Czasami sny mają znaczenie we współczesnym świecie. Poszukaj w internecie "Znaczenie snów". Czasem sny mogą się wydawać nic nie znaczącą marą senną, a czasem mogą się okazać pomocne w życiu.

@Zaraz hejty polecą: Co Ty pierdolisz? : o

Opublikowano

ja miałem sny kiedyś z laskami jak jedną ruchałem ale jak już było przy wytrysku obudziłem się :( , ale była to brunetka szczuplutka podobna do megan fox suczka :)

@Top

Na twoim miejscu zakuł bym się w kaganiec i przeczekał 7 lat w piwnicy , i bez snu .

Na poważnie to są sny więc wiesz .. nie ma czym się przejmować

Opublikowano

Sennik to bzruda wymyslona przez człowieka - czasem się nawet zgadza ale to tylko przypadek :)

Tak samo jest z horoskopami - mi się można raz horoskop sprawdził ,ale i tak nie wierzę w to , bo moja znajoma w innym mieście piszę właśnie takie horoskopu - niby z kart - bujda.

Admin Cienia
Opublikowano

Jesteś 98rocznik. Co może być z twoim mózgiem nie tak ? W tym wieku to raczej sieczka, jak przekroczy 20 to się ogarniesz a potem znowu sieka :D

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Opisz jeden najlepiej jak mozesz to ocenie :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Też sam często miewam naprawdę chore sny, na pewno nie ma co z tym teraz iść do psychologa. Może jak by cię nękały przez tygodnie lub miesiące. Jak dla mnie to ci przejdzie po jakimś czasie.

Opublikowano

Daj numer do dealera :D Ja mam taki kocioł ale po kwasach.. kurwa, ale zajebista opcja na trzeźwo mieć takie jazdy *.*

apple.png

Opublikowano

Jaki kurwa ksiądz Tomasz? Masz uprzedzenie do Kościoła/duchownych.

Umotex, oceń to, było naprawde. Niby jest 14, siedzę na wsi z rodzicami. Nagle! Widze, jak kolory zmieniają się na biały. Meble zapadają się w ziemię. Lecę do rodziców z płaczem: Szybko, meble znikają! Aż z tego nagle wyszedłem.

Sen: Idę po papierze. Nagle robi z tego się coś w stylu kuli dla chomika. Papier pode mną rozszerza się. Krzycze.

2 sen: Don't remember, ale mama mówiła, że podniosłem we śnie rękę do góry. Może rzucałem ognistego ducha, bo wcześniej grałem w metina.

3 sen: Śni mi się koleżanka, normalnie cudo(taka jest w realu). I nagle zdejmuje stanik. Patrze się i już do niej idę- dzwoni budzik.

Umotex,popisz się.

Opublikowano

@umotex12

Dobra może da się, ale nie opiszę go w 100% taki jak był.

Więc tak: Otoczenie jakieś zimowe chyba, nie jestem pewien, na pewno jeszcze były jakieś ogromne bałwany. Jest jakaś linia startu, nie wiem, tak przeczuwam, że linia startu. Jest to metalowa spirala, która wygląda jak drut kolczasty stosowany do zabezpieczenia murów więzienia. Nagle drut znika i zaczyna się tak podejrzewam wyścig. Nie pamiętam czy biega się w nim, czy co?, ale wiem, że byłem w tym bardzo słaby i inni się ze mnie śmiali. Z tymi co rywalizował to nie wiem kto to był, ale odczuwałem jak by to byli moi koledzy. Zapomniałem dodać, że ja i moi rywale byli tacy jacyś z metalu i dziwnych kształtów, które sobie wyobrażam, ale nie umiem opisać.

Drugi: Zaczyna się w szkole, mojej szkole, nawet chyba było tak samo. Później z niej wychodzę i jestem w jakimś miejscu, którego nigdy na oczy nie widziałem. Nie pamiętam jakie otoczenie, ale tam był taki wielki zamek dmuchany co po nim się skacze i pełno ludzi. Nie pamiętam co tam robiłem, ale wiem, że później znalazłem się w jakiejś lewitującej rurze i był tam mój kumpel i się niego zapytałem czy nie widział jakiejś mojej rzeczy, nie pamiętam czego. No i on mówi do mnie żebym sprawdził na tym dmuchanym zamku. Znalazłem się tam nagle i znalazłem tą rzecz, którą szukałem, no i nagle wróciłem do tej lewitującej rury i powiedziałem Mu dzięki.

Opisałem tą opisywalną część. Jest tam jeszcze wiele dziwnych rzeczy do których nie ma słów.

Opublikowano

@up męczy cie to to idź do psychologa a jak nie to zostaw. Mam gorsze schizy do najgorszych zaliczam przebudzenie się z wrzaskiem kiedy po ujrzeniu we śnie kielkujacego narkotyku cebuli (tak kurwa cebuli) w moim pokoju zaczęło mi coś migac przed oczami a lodyga i roslinka mnie przerazila…

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To mi się śniła wypełzająca z łazienki babcia mojej koleżanki zielonymi włosami i mówicie że on jest pierdolnięty -.-

Podczas snu widzimy często twarze osób których nie znamy lecz mózg ich nie wymyśla, są to twarze osób których nie rozpoznajesz np. starsza pani z przystanku autobusowego którą widziałeś tylko raz

C:

Dodam Ciekawostkę:

W śnie nie można czytać ponieważ podczas snu nie współpracują półkule a jedna odpowiada za czytanie druga za śnienie

C:
Opublikowano

Jaki kurwa ksiądz Tomasz? Masz uprzedzenie do Kościoła/duchownych.

Umotex, oceń to, było naprawde. Niby jest 14, siedzę na wsi z rodzicami. Nagle! Widze, jak kolory zmieniają się na biały. Meble zapadają się w ziemię. Lecę do rodziców z płaczem: Szybko, meble znikają! Aż z tego nagle wyszedłem.

Sen: Idę po papierze. Nagle robi z tego się coś w stylu kuli dla chomika. Papier pode mną rozszerza się. Krzycze.

2 sen: Don't remember, ale mama mówiła, że podniosłem we śnie rękę do góry. Może rzucałem ognistego ducha, bo wcześniej grałem w metina.

3 sen: Śni mi się koleżanka, normalnie cudo(taka jest w realu). I nagle zdejmuje stanik. Patrze się i już do niej idę- dzwoni budzik.

Umotex,popisz się.

Zwykle sny XXDD ją mam serio potworne schizy, gorsze od twoich… twoje ti zwykle pojebance a ostatnie cool :D

Btw nie jestem specjalista chciałem tylko zobaczyć o co dokładnie chodzi i czy np. nie przesadza :D

Opublikowano

Ale ten z kolorami to nie był sen! Było po 14, a tak patrzyłem, jakbym przedawkował biały proch i prawie bym wykorkował. W każdym razie nie spałem.

Opublikowano

Przejdź się do jakiejś KOBIETY psycholog (nie mylić z psychiatrą) i opowiedz jej o tym, pogada z tb bradzo fajnie i ogólnie miło spędzisz godzinke czasu z nią.Na 100% będzie lepiej po takim wypadzie do psycholorzki (chyba tak się to pisze)

Opublikowano

Gimperr odje... ci od hajsu ;x już nawet na MPC wlazłeś, jesteś chory.. lecz się.

A tak na poważnie to tylko sny, co najwyżej możesz nie wstać ;d.

Ja już miałem takie sny.. że nic mnie nie zdziwi ;) i nie kierujcie go od razu do psychologa itd.. bez przesady, ale jeżeli chcesz to idź.. jednak moim zdaniem to nie potrzebne.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Ja też mam bardzo dziwne sny, i nie przejmuję się tym :P To normalne.

Opublikowano

Ja miałem sny ,ze babcia z kiepskich mnie łaskocze na śmierć . To jak byłem mały . Teraz mam dużo CIEKAWSZE xD .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...