Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o aktualizację 8.8

allinone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mhm... VK H zbalansowana na 5 tier? dafuq? co teraz będzie z przejściem VK H => Tiger.
A ja się tle męczę z Pz.4.
Może być ciekawie z tym Objectem nowym, ma być wielkości ELC AMX. Chętnie pojadę w te drzewko C:

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Mhm... VK H zbalansowana na 5 tier? dafuq? co teraz będzie z przejściem VK H => Tiger.

A ja się tle męczę z Pz.4.

Może być ciekawie z tym Objectem nowym, ma być wielkości ELC AMX. Chętnie pojadę w te drzewko C:

Widzę odpowiedź na pytanie...

Aktualizacja wyjdzie za ok.3-4 tygodnie :)

Opublikowano

Widzę odpowiedź na pytanie...

Aktualizacja wyjdzie za ok.3-4 tygodnie :)

Myślałem że temat co sadzimy o 8.8 Sorry :C

Jeżeli chodzi o wydanie aktualizacji, dokładnie nie jest to wiadome, około 20 września, albo pod koniec, najpierw musi się zakończyć 1 faza aktualizacji Common Test, ja pobieram i sprawdzam, o wydaniu najlepiej dowiesz się jak będzie 2 faza. wtedy pojawi się średnia data wprowadzenia. ale chyba będzie gdzieś pod koniec stycznia :)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

To dobrze, bo chcę sobie zbadać VKę bo może być niezła po przeniesieniu na wyższy poziom. A nie chcę no-lifić 24h/dobę żeby tylko ją zdobyć.

signature.png

Opublikowano

Po pierwsze nie VK do której sie idzie na TIGERA zostanie przeniesiona na V tylko VK z której przeskakujemy na Pantherke ; ) VK3601H z tego co widziałem na testowym dostanie buffa do HP i bedzie czolgiem ciezkim i bedzie miala 950 hp co dla mnie jest nie możliwe a VK 3001H ona zostanie przeniesiona na V a za nią dojdzie inna VK VI tieru ktora ją zastapi , dodam ze ta VK3001H na V tez bedzie Heavykiem ; P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...