Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2][24/7][np][63 mody][ic2][bc4][Gregtech][tconstruct]Weterani.ml, VIP za darmo!

pixelith

a  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. bbrbr

• b
      25
    • c
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm brakuje mi lepszego spawnu a takto to serv dobrze się trzyma nie ma lagów i po nowym launcherze nie ma malo fpsów

co do spawnu, to nadal coś planuję. a co do eventów - jeszcze zobaczymy ;)

Opublikowano

klikałem uruchom jako administrator nie działa jave mam najnowszą windows 7 64 bit, dodam że inne launchery działają normalnie jak i stary launcher tego serwera.

Opublikowano

wbijam na server gram 5 min poszlem kopać i nagle to wyskakuje 88DiGlF.png?1?5183

po chwili loguje się patrze w EQ i widzę to

KOnRe5E.png?1

PUSTE EQ A DOPIERO CO KOPALEM KURWA JEGO MAC

NIE POLECAM SERVERA ........ nie będę tu grać na 100% mój nick to xMagnet

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

jezeli mozna to zróbcie cos z tych hostem waszym bo nie ładuje mi sie ta stronka a tęsknię za tekkitami :)

Opublikowano

Jeżeli chcecie pomocy co do zbudowania spawnu na serwerze to się polecam. Słynę z budowania dużych epickich spawnów oraz innych obiektów,jak będziesz chciał mogę ci podesłać na priv ss moich budowli.Decyzja należny do ciebie ;p

Opublikowano

wbijam na server gram 5 min poszlem kopać i nagle to wyskakuje *ciach*

po chwili loguje się patrze w EQ i widzę to

*ciach*

PUSTE EQ A DOPIERO CO KOPALEM KURWA JEGO MAC

NIE POLECAM SERVERA ........ nie będę tu grać na 100% mój nick to xMagnet

oj xMagnet, nawet nie pytałeś o zwrot ;). robimy backupy co 1h i to nie problem ;)

jezeli mozna to zróbcie cos z tych hostem waszym bo nie ładuje mi sie ta stronka a tęsknię za tekkitami :)

serwer znowu na nogach, nasz serwer został zaatakowany, jednak dzięki zwinnej pracy z prowiderem mojego serwera, jak i prowiderem serwera atakującego, sprawa wkrótce pojawi się w sądzie, gdyż nie ja byłem jedynym poszkodowanym, a atak naraził mojego prowidera na straty finansowe (niewielkie).

Serwer znowu na nogach!

Opublikowano

Jeszcze dziś wbije. Mogę dostać scr z serwera? Czy wgl warto ;)

przekonaj się sam ;). nie ma żadnego miasta, osiedlasz się tam gdzie chcesz, dlatego zezwalamy na niemal nieogracznione działki.

Opublikowano

Takie pytanko ile ten launcher sie będzie włączać ,
mam dobrą maszynę , 30 mb neta i ten launcher juz działa 15 minut (nacisnąłem start i wpisałem nick -- nie sugerujcie ze tego nie zrobiłem)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...