Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Escape by Venn

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z nudów zrobiłem sobie escape/p4rkour i chciałbym się dowiedzieć co Wy myślicie o tym i czy warto by było robić do tego fabułę, inne zagadki, pułapki.

Download:

http://speedy.sh/wSczm/Escape-by-Venn.rar

skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/95a92fb8a040e07054bd6c711b8773a3faab5f05764b1c00204a29ad983b506c/analysis/1377439301/

W komentarzach napiszcie co można by było poprawić,usunąć, dodać. Jestem otwarty na sugestie.

@edit

Kilka screenów:

http://speedy.sh/vKGqy/Screeny.rar
Opublikowano

Znalazłem błąd :/

Gdy jesteście już przy końcu gdy naciśnie się na płytkę naciskową nie działa piston :/ rozwalcie tam wełnę obok i powinno być ok.

Opublikowano

Znalazłem błąd :/

Gdy jesteście już przy końcu gdy naciśnie się na płytkę naciskową nie działa piston :/ rozwalcie tam wełnę obok i powinno być ok.

Hah, a nie możesz po prostu tego naprawić?

I co to ma być, że screeny trzeba pobierać? Daj w obrazkach, albo chociaż wrzuć na jakiś hosting ze zdjęciami i daj linki.

No ale dobra, pobrałem już, zaraz zagram i ocenię.

@Edit

Mapka jest "miło" zbudowana, lubię gdy mapy nie są w zamkniętych pomieszczeniach, tylko można połazić. Ale to chyba wszystko co mogę dobre napisać.

Po 1. Za krótka: Parkour i pokój z przeciąganiem wagonika? Tyle?

Po 2. Mógłbyś wyłączyć deszcz, bo zaczyna się z deszczem (przynajmniej u mnie).

Po 3. Za łatwy parkour.

Po 4. Daj jakieś jedzenie, bo jakby ktoś spadał dużo razy z parkouru, to można umrzeć. A nie gra się na pokojowym.

Po 5. Nie ogarniam checkpointów w parkourze. Do pierwszego miałem wiadro z wodą, to wylałem do tej dziury wode. A do drugiego nie mam nic. Więc miałem zebrać z wcześniejszego? Ale jakbym zebrał, to mógłbym spaść i żadnego checkpointa bym nie miał. Napraw to.

Po 6. Zbugowany parkour. Można przeskakiwać po kilka bloków, płytka naciskowa nie działa, bo wełną zablokowałeś redstone. I ten piston i tak nie jest potrzebny, bo można na szkło od razu przeskoczyć, nie trzeba po lodzie.

Jak kończę parkour i wychodzę drabinką do góry, to już niby koniec?

Nie rozumiem, po co to na internet wrzucałeś, skoro to jest narazie nic. To nie jest escape. Trzeba było chociaż w temacie napisać, że nie dokończony, czy w treści tego tematu. Ale nieeeeeee, nic nie napisałeś.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam tworzę spis mapek mogę twoją mapkę umiescić w spisie na mpcforum i na swoim chomiku ?

W zamian oferuje kila + od siebie . Zaznaczam, że dopiero zaczynam więc proszę o wyrozumiałości.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...