Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yangi za "Plac w zabce"

Xenov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz kupić yang na allegro i zaproponować zapłatę paysafecard (w żabce to kupisz)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Witam,

Znacie jakis sklep w ktorym mozna kupic yangi poprzez platnosc w zabce?

W prawie każdym sklepie jest teraz możliwość zakupienia vouchera z daną kwotą.

Wystarczy wybrać metodę płatności za yangi paysafecard i przepisać kod uwierzytelnienia.

Automatycznie sprzedawcy pieniądze wpłyną na konto, a Tobie powinny zostać przekazane yangi.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

@up, możesz dać jakis link do internetowego sklepu,gdzie akceptują tą płatność? bo dziwnie ja nie mogę znaleźć nic,chyba że thiefy ;)

Opublikowano

wiem o co chodzi z psc.ale chodzi mi o link do serwisu (STRONY która sprzedaje yangi i korzysta z tej opcji płatności) nie chce płacić przelewem ,smsem itp...

Opublikowano

Na allegro, musisz posprawdzać sprzedawców z tą opcją ...

Nic Ci nie pozostaje jak szukać.

wiem o co chodzi z psc.ale chodzi mi o link do serwisu (STRONY która sprzedaje yangi i korzysta z tej opcji płatności) nie chce płacić przelewem ,smsem itp...

Osobiście nie wiem kto ma taką opcję gdyż nigdy nie kupowałem yang przez allegro.

Jest to w pewnym stopniu niebezpieczne.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

M2Bob.. Czy ludzie nie potrafią już grać bez jakichkolwiek chetaów? Stracisz kasę, a przy dobrych wiatrach dostaniesz bana. Lepiej kup już te yangi na allegro..

Opublikowano

M2Bob.. Czy ludzie nie potrafią już grać bez jakichkolwiek chetaów? Stracisz kasę, a przy dobrych wiatrach dostaniesz bana. Lepiej kup już te yangi na allegro. ..

To jest forum o cheatach to tak w gwoli ścisłości więc sorry ale userzy tutaj zazwyczaj korzystają z botów (np m2bob ) oraz cheatów :) .

Doszedłem do wniosku żeby to walić. lepiej kupić m2bob, bocić,yangi się zwrócą ;)

To już zależy od ciebie kupowanie yangów jest bezpieczniejsze to jest pewne (nie dostaniesz bana za bocenie oraz zaoszczędzisz prąd :p )

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...