Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zrobić kolejny typowy serwer z dużą ilością graczy!

Karolina_666

Tytul ukradli.  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak duzo serwerow tego typu widzicie?

• 99%
    • 90%
    • 80%
    • 60-70%
    • 40-50%
    • 20-30%
    • Jestem kompletnie slepy.
      0
    • Jestem debilem.
    • Jestem debilem i mam taki serwer.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nawet nie wiem jak zrobić

serwer na darmowym hostingu i dobrym umiem wgrywać pluginy itp..: jestem dobry w prowadzeniu serwera miałem admina na 1 serwie

ale kiedyś i jest tera 100/100

Więc wiecie 50 osób że mnie :)

Opublikowano

Karolino , ale twoj serwer dalej nic nie osiagnal

EDIT #

Zeby nie bylo off topu bo 70% juz jest ;3

Temat powinen byc zamkniety niech kazdy robi serwer jaki chce to co powinno byc to zostanie a to co miesiac stoi to postoi proste ;)

Opublikowano

Karolino , ale twoj serwer dalej nic nie osiagnal

EDIT #

Zeby nie bylo off topu bo 70% juz jest ;3

Temat powinen byc zamkniety niech kazdy robi serwer jaki chce to co powinno byc to zostanie a to co miesiac stoi to postoi proste ;)

A co mial takiego osiagnac? zalezy mi tylko na tym by bylo tam sprawiedliwe, by nikt nie mial itemkow za free... jak na innych serwerach..

tez zeby nie miec budowli z neta czy jakis ujowych pluginow. No i do tego kilka autorskich...

I na pewno nie chciala bym miec wiecej niz 40 slotow... 20 mi sie podoba, 40 jest spoko, ale wiecej to juz nie...

I serwer jest robiony bo tak chcemy, nie jak te wszystkie 100/200 slotowki co robia serwery bo tylko kosic kase....

Juz nie mowiac o tym z na wiekszosci serwerow by dostac moda wystraczy ladnie napisac posta lub sklamac ze zna sie komendy...

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Prosze Cie ... To jest tylko wymowka nie potrafisz zrobic czegos porzadnego , Dowidzenia to nie jest temat do tego czesc.

Opublikowano

Prosze Cie ... To jest tylko wymowka nie potrafisz zrobic czegos porzadnego , Dowidzenia to nie jest temat do tego czesc.

Pan wyzej nie raczyl odp na zadna moja wczesniejsza wiadomosc (jak jeszcze byl online)

Wiec uwazam go za zwyklego trolla...

PS: masz w profilu co miesiac nowa prezentacje. Tak szybko upadaja ci serwery czy tylko reklamujesz bo sam zalozc nie chcesz/nie mozesz/nie umiesz a na innych gadasz?

BukkitSmerf

Opublikowano

Czy ten poradni jest zrobiony dla żartu

Gdzie tam! czerp wiedzę ile dusza zapragnie.

Widać ze masz w sobie potencjał, ten styl wypowiedzi ah..., jesteś skazany na sukces.

BukkitSmerf

Opublikowano

Ja również życzę powodzenia dla matim777 myślę, że jeśli dokładnie przeczytasz poradnik i się do niego zastosujesz to twój serwer będzie 1 w Polsce.

PS. Karolinka super TUT i teraz wiem, że nie tylko mnie takie coś denerwuję. :]

Opublikowano

Gdzie tam! czerp wiedzę ile dusza zapragnie.

Widać ze masz w sobie potencjał, ten styl wypowiedzi ah..., jesteś skazany na sukces.

Widzę że posiadasz EPICKI SERWER, na 20 slotów niestety nawet tam 1 osoba nie gra o_0 ?

[ironia]Ja także posiadam monotonne serwery[/ironia] jbc :( i jakoś grają ludzie ale nie zadowala mnie to.

Poradnik no nawet nawet prawdziwy, to może zamiast krytykować napiszesz co by było dobre ?

Opublikowano

Widzę że posiadasz EPICKI SERWER, na 20 slotów niestety nawet tam 1 osoba nie gra o_0 ?

[ironia]Ja także posiadam monotonne serwery[/ironia] jbc :( i jakoś grają ludzie ale nie zadowala mnie to.

Poradnik no nawet nawet prawdziwy, to może zamiast krytykować napiszesz co by było dobre ?

Co do mojego serwerka..

Juz pisalam, nie lubie duzych serwerow, przez cala moje gre w mc najwiekszy serwer na jakim gralam mial 100 slotow, ale gralam przez tydzien, lubie male serwery.

Jak sama gram to wybieram najczesciej 20-40 czasami wiecej.

Mi chodzi tylko o to by nie miec zadnych budowli z neta u sb, czy adminow rozdajacych itemki...

I ludzie tez czasami wchodza, ale ogolnie to jakis czas temu nie bylam adminem na tym serwie, a wczesniej jak bylam bylo juz ladne 40 slotow i po 30/35 osob ;/ ale Wlascicel mnie wku... :D wiec ja i bud sobie odeszlismy z ekipy, i po pewnym czasie serwer sie caly popsul... budowle z neta, lipni admini itp... Az mi szkoda sie zrobilo... i teraz staram sie go odbudowac, i nie narzekam... (ale i tak macie do w dupie, wiec nie wiem po co to pisze :D chyba lubie...)

Co by bylo dobre? nie sluchanie sie zadnych tutoriali, nie pytac sie o nic na mpcforum czy inncyh polskich forach, nie pobieranie zadnych paczek czy budowli. Znajomosc lub znajomy ze znajomoscia javy, budowniczy, pomyslowosc.

Oto caly poradnik na dobry serwer!

EDIT: jedyny duzy serwer jaki zawsze chcialam miec to RPG, ale 1 ciagle uczacy sie technik (ja :( ) i 1 bud raczej duzo nie zdziala :D juz nie mowiac o kasie na start, czyli zajelo by mi to z rok lub 2...

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...