Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban na minigrach po aktualizacji

Miet.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, czy ostatniej aktualizacji i zmianach dotyczących minigier zmieniło się coś w wykrywaniu botów? Czy można bocić na 4 poziom i niżej czy też już zrobili na to zabezpieczenie? Jeżeli ktoś to sprawdził to proszę o info.

Opublikowano

Tak musisz mieć reputacje na minigry :

1. Podstawowa Minigra - wymagany poziom: 30 - wymagana reputacja: >10.000

2. Dobra Minigra - wymagany poziom: 40 - wymagana reputacja: >50.000

3. Wspaniała Minigra - wymagany poziom: 50 - wymagana reputacja: >170.000

nostaleh.png
Opublikowano

@up.. wtf?

Chodziło mi o to, czy za zrobienie szybko pierwszego, drugiego, trzeciego lub czwartego poziomu nie ma bana, czy może już wprowadzili takie zabezpieczenia i nawet za 1lvl jest ban.

Opublikowano

@up.. wtf?

Chodziło mi o to, czy za zrobienie szybko pierwszego, drugiego, trzeciego lub czwartego poziomu nie ma bana, czy może już wprowadzili takie zabezpieczenia i nawet za 1lvl jest ban.

Jeżeli w zbyt krótkim czasie nabijesz zbyt duży wynik to zbanuje (powinien) cię automat :P.

Opublikowano

@up.. wtf?

Jeśli w krótkim czasie zrobisz 20 k to normalne że serwer cię zbanuje...

nostaleh.png
Opublikowano

mu chodzi o to czy ich system banujący się zmienił.

czy np. ktoś klepiący minigry w sposób kiedyś nie banowany się naciął i dostał bana po aktualizacji.

Opublikowano

Owszem jest ban ostatnio dostałem bana na moim łuku 70 lvl za to że zrobilłem 5 razy 5 poziom w 5 minut z cheat enginem :/ wiec nie opyla sie juz grac minigier na cheatach

Opublikowano

No tak, za zrobienie piątego poziomu dostaje sie bana. A za zrobienie czwartego? trzeciego? drugiego? pierwszego? czy zaostrzył się system banujący?

Opublikowano

I takiej odpowiedzi oczekiwałem. Temat do Usunięcia, gdyby ktoś z teamu wpadł na jakiś pomysł czytając to forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...