Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać w najnowszą wersje MC bez premium

Taxior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałem wrócić do mincrafta, ale widzę, że jest nowy launchera i trzeba konta i wgl...Moje pytanie brzmi...Czy da się jakoś zagrać bez premium?

Opublikowano

Wpisz Minecraft 1.6.2 no prremium w google.
Uwazaj na Minecraft by Zyczu.! Niepobieraj tego. To ma KeyLogerra. Wirusy. Niepobieraj. Mądrzy ludzie wiedzocy o tym napiszą to samo.

Kliknij "Lubie To"

Opublikowano

Jeżeli ktoś gra bez premium, to jest złodziejem i okrada twórców.

jakoś tobie to przeszkadza a twórcom nie,notch należy do szwedzkiej partii piratów internetowych o czymś to świadczy

Polecam minecraft zyczu, nie ma żadnych virusow, keyloggerow itp.

a kto go wie ja problemów przez niego nie mam ale tyle sięludzie o nim rozpisują jaki to nie wirus czy keylogger że ojej,szkoda że mój antywirus ma ustawione wykrywanie keyloggerów a nic nie wykrył(na kliencie pingwin packa znalazł i usunął go)

Opublikowano

Piractwo to zło -.-

A wiecie po co był ten nowy launcher ? Właśnie po to, aby zapobiec piractwu minecraft'a ! Jak czytacie tweetera Dinnerbone, to wiecie -.-

Piractwo to przestępstwo -.-

Niby jest , że ,,Forum nie popiera piractwa" ale takie rzeczy jak launcher ,,non-premium" to udostępnia -.-

Opublikowano

Wpisz Minecraft 1.6.2 no prremium w google.

Uwazaj na Minecraft by Zyczu.! Niepobieraj tego. To ma KeyLogerra. Wirusy. Niepobieraj. Mądrzy ludzie wiedzocy o tym napiszą to samo.

Głupi ludzie nie wiedzocy o disclaimerze Zycza i jego obszernych, loginczych wyjaśnieniach...

Ten nie działa od pierwszego update do launchera ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/997635-dl-nowy-launcher-111-non-premium/

na 100% działa sam z niego korzystam na co dzień ^^

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...