Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie[Sune4s]]Co Sądzicie ?

xXSsSlizanXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w Temacie, mimo iż gram na serwie to chciałbym się spytać innych graczy co o tym sądzom.

Wszystkie wady i zalty serwera, aby było wiadomo co zmienić w przyszłości.

Dla mnie największą wadą jest brak misji i zbugowane npc ;/ Zaleta Fajna zabawa, podbudowanie skilla

Opublikowano

Serwer ogólnie jest ok

+ Bronie u npc 42lv

+ Dobra zabawa

+ Bony podstawowe do kupienia u npc jak i bizu

+ Miła atmosfera

+ Ciekawe turnieje

- Brak misji np. nie można wymienić itemku za wygrany zamek

- Niezrównoważony serwer (mało derion)

- Brak nowych kolorków do zdobycia przy zakładaniu postaci ( niektórzy mają zmieniany kolor eq po znajomości dlatego też uważam że nowe kolorki powinny lecieć przy zakładaniu nowych postaci aby inni gracze też mogli mieć nowe kolorki)

- Serwer PvP :P

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Nowe kolory byly przy zakladaniu postaci. Ale sprytni zakladali po 15 postaci aby miec caly set w jednym kolorze. Takie cos zawalało bazę i Tomek musiał to zmienić. Serwer nie zmieni sie juz na PvE raczej nigdy. Kiedy bylo PvE bylo x graczy a kiedy bylo zmienione na PvP bylo 3x graczy. Przyrost bylo widac golym okiem. Kiedy byl PvE kazdy na 2b, narwie dropil na multihacku i trzeba bylo za takimi delikwentami latać. Ja po 6h siedzenia na 2b nazbieralem tyle ulepszaczy, ze w dzien wbilem set 24. I tyle z tej " zabawy " Serwer jest tylko po to aby, podwyzszyc swojego skila daną profesją, pobic sie na arenkach oraz ardir. Nie zawsze jest ktos z wrogiej nacji aby sie pobić ale mozna sie pobawic. My na valo mamy stałą ekipe, którą siedzimy co chwile w sanktum i sie bijemy po kilka h. I to, ze jest derkow mniej to wina tylko tych co grają na Derionie. My "valorki" ściągneliśmy jedno pt z PL'a. Nie jakiś nupów tylko ogarów. Zapraszajcie rowniez kolegow i namawiajcie do gry..

Opublikowano

up@ jak chcesz podwyższyć sobie skilla i pobawić się na arenie lub w adrir idz na vendette tam ciągle po 100+ ludzi gra to nie można się znudzić w adrir

Opublikowano

@Up

I przez takie podejście Sune4S jest cały czas puste.

PS. Może tam zacząć reklamować serwer?

Opublikowano

a reklamuj mi to na ręke sam bym pograł na sune ale nudzi mi się tam więc sobie na vendette przeszedłem

Opublikowano

@up2

Reklamowanie na vendeccie nie wydaje mi się dobrym pomysłem bo Ataki mogą się zwiększyć.

@up4

Chciałem zaprosić swojego kolegę powiedział że dla niego zbyt "Nudny" Serwer. nic nie robisz. i tyle.

Jak Dla mnie serwer może być pvp ale Aby Exp był i wiele rzeczy się pozmieniało a nie było all na pstryknięcie palcem. Bo co mi po skillu w pvp jeżeli nie będę mieć skilla do expienia ?. Tu jest problem.

Opublikowano

Skill do expienia haha :D Teraz to spadlem z krzesla :D Co w expieniu za problem? :D Na PLu wbicie maxa to kwestia 5-6 dni :D kilka up@hickd po co mam grac na vendecie z jakimis noskillami i nieogarami? Na sune4s gram z najlepszymi graczmi z pla. W dodatku ze znajomymi.

Opublikowano

E tam wam sie nie dogodzi . Echh coraz częściej myślę czy nie zrobić takiego servera :

-Ulepszacze tylko z grzybów

-exp x3

-drop kasy x 3

-krytyki na 2 nd battle i speed 23 na czaso 58.

-kowal jak na PL

-TD 10, 20, 30 TYLKO

-Max lvl 67. ( Lub nizszy i przy wporwadzaniu paczy zwiekszac, otwwierac nowe tajne dokumenty.)

- exp glownie na pieczatkach

- gracze lataja w eq + 11 max

Opublikowano

Zależy kto, jak podawałem w temacie co sądzicie o serwie mogłby by być taki jak podałem mianowicie eq pvp na start kowal 50% 70 lvl też na start wbijanie bonów 99% Aby było te słowo "Kur*a" Jak nie wbije xD

Ale cóż ludzie mają swoje zdania i tyle .. ;/

Opublikowano

Ja proponuję w ogóle nie stawiać serwa bo to nie ma sensu. Serwer pvp: na wojnie 1 pt valo (4 osoby) 1 pt der (3 osoby). Serwer PvE (bardzo łatwy taki jaki był na becie) to na wojnie latało 4-5 osób z der i valo bo dzieci nie chciały grać i płakały.

PS. Nawet na sune4s jest teraz mało osób bo podobno 2 gildie valo poszły sobie na 4storyVendeta. Ja dalej zapraszam na Sune4S MrBca.

Opublikowano

Na vendecie przy tych lagach dlugo nie zostana ;d Ja mysle nad serverem, ktory powinien zadowolic spore grono osob. Bedzie na nim co robic. Vendeta jest fajna i sma bym na niej gral, a moj zamknol ale nie xD Jednak troche za duzo ludzi ma.

Opublikowano

E tam wam sie nie dogodzi . Echh coraz częściej myślę czy nie zrobić takiego servera :

-Ulepszacze tylko z grzybów

-exp x3

-drop kasy x 3

-krytyki na 2 nd battle i speed 23 na czaso 58.

-kowal jak na PL

-TD 10, 20, 30 TYLKO

-Max lvl 67. ( Lub nizszy i przy wporwadzaniu paczy zwiekszac, otwwierac nowe tajne dokumenty.)

- exp glownie na pieczatkach

- gracze lataja w eq + 11 max

dałem podobny pomysł i jak dla mnie to jest najlepszy pomysł gdyż bedzie co robić całymi dniami i nocami, ale i tak dojdzie do tego ,ze znajomi tomeczka i tak bedą lata w eq + 5232354235 ^^

Opublikowano

NO bo zobacz.. armin i inni co dostali odrazu kolorowe eq wybonowane..
Teraz moja opinia na serwer:
Kowal x1.5
Exp x3.5
Drop x2.5
Max lvl 58 ( Tak jak pierwszy patch )
Td 11/21/31 jak zadawnych czasow
Drugie bitwy itp tylko z lez.
Ulepszacze dropia tylko na czaso
ItemShop ? Votovanie na cash co 12h? 2/3 vote? Po 60 cashu za jedno??
Mysle ze nie wezmiecie do tego..
Lepiej jakbysmy powrocili do starych czasow 4story..
CO jak sie mialo eq +1 bylo sie kozakiem..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Taki serwer jest teraz( jakby usunąć tynki itp. z npc to max eq pewnie by było +5 :) mi jara z +1 bez szczęścia) ale nikt tam nie gra no może z 4 osoby na der i z 6-9 na valo( większość poszła na 4story.4vendeta) więc taki serwer się nie opłaca.

Opublikowano

@up2

Dobra Hersen, Skończ, Że Tomek tak pisał to ty też musisz małpować, podlizywać się ?

Staje się to dla mnie żałosne, Temat Założyłem po to aby dowiedzieć się co sądzicie na temat serwera a nie po to aby go Zaspamiać.

Temat Do Zamknięcia:

Admin !

@Close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...