Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EstraMorraS1 [Dedyk] [Easy]

Cs-Pomierzyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

64201994748562400290.jpghaha kto nazywa ł te potwory ? Troll "Wenzowy" Pajak Troll "Wenzowy"Szaman o_O Co do serwera lipa na gotowcach + nic ciekawego autorskiego się w nim nie znajduję :>

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc tak. Moja przygoda z tym serwerem się zaczęła dość lipnie ponieważ myślałem jak Wy że to gotowce i lipa. Ściągnąłem ponieważ żadnego nowego privka nie było i co? W 2 dni osiągnąłem max lvl + 2 zbroje na 145 poziom, 2 bronie na 145 poziom i 2 pary eq epickich (full) na każdziutką klasę postaci. Jak ktoś potrafi, to to w jedną nockę zrobi. Polecam serwer jakich mało dzisiaj. Jedynie 2 minusy są. Client nie do końca spolszczony i mała ilość graczy. Codziennie dosłownie minimum 2 zua są + zabawy z GMami. Polecam serwer bo nie jeset na gotowcu (aczkolwiek też tak myślałem) Serwer się rozwija i zasługuje na minimum 800 graczy. To tyle w temacie. Pozdrawiam LemonHaze. Z chęcią odpowiem na jakieś z waszych pytań :)

Opublikowano

A więc tak. Moja przygoda z tym serwerem się zaczęła dość lipnie ponieważ myślałem jak Wy że to gotowce i lipa. Ściągnąłem ponieważ żadnego nowego privka nie było i co? W 2 dni osiągnąłem max lvl + 2 zbroje na 145 poziom, 2 bronie na 145 poziom i 2 pary eq epickich (full) na każdziutką klasę postaci. Jak ktoś potrafi, to to w jedną nockę zrobi. Polecam serwer jakich mało dzisiaj. Jedynie 2 minusy są. Client nie do końca spolszczony i mała ilość graczy. Codziennie dosłownie minimum 2 zua są + zabawy z GMami. Polecam serwer bo nie jeset na gotowcu (aczkolwiek też tak myślałem) Serwer się rozwija i zasługuje na minimum 800 graczy. To tyle w temacie. Pozdrawiam LemonHaze. Z chęcią odpowiem na jakieś z waszych pytań :)

Super ale ja nie szukam serwera na dwa dni + najgorsza prezentacja serwera w tym roku.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Super ale ja nie szukam serwera na dwa dni + najgorsza prezentacja serwera w tym roku.

Serwer jest wykupiony z tego co mi wiadomo na półtora miesiąca. Dojdą ludzie = przedłużą serwer. Proste. Nawet bym sie nie udzielał tu, ale warto naprawdę..

Opublikowano

Słaba prezentacja w ogóle nie zachęca do gry

Serwer widzę że postawiony na gotowcach standardowe bronie, zbroje nic specjalnego a tym bardziej strona yO.pl czyli inaczej darmowy hosting cba.pl

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Niestety serwer nie działa i nie zapowiada się aby działał w sumie tak jest od początku serwera nic tam nie działa tak jak powinno tylko prezentacje się mnożą

Opublikowano

Kolejny Derin V2, ile jeszcze takich będzie ? Tracicie pięniądze na opłacanie serwerów na których nikt nie gra/nie będzie grał... Wysilcie się trochę, poprawcie błędy,bugi itp. Dodajcie autorskie bronie, zróbcie betę i wtedy dopiero pomyślcie nad startem ! Z postów wyczytałem, że eq można zdobyć w 2 dni + max lvl. Czyli macie metka na 2 dni ? Czy jest sens robienie takiego czegoś?! Dam przykład: Imetin(niby easy), ale żeby zdobyć eq trzeba się wysilić, a nie tak jak tu ! Nie polecam serwera !

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Nasza strona już działa estramorras1.pl ,a ludziom ,którzy nie grali na serwie ,prosze się nie udzielać ,tylko wbić i samemu się przekonać :)

794_sygna.jpg
Opublikowano

powiem tak nie wchodźcie na tego serwa ;)
szkoda czasu ;)
grałem tam wbiłem 98lvl i powiem wam że mam dosyć ale co najgorsze to skorumpowany team ;)
latają dzieciaki z eq navi i co to ma być za gra ?
nie mówcie że nie ma bo już 4 takich spotkałem.

serwer zapowiadał się dobrze a jest kichą !

Opublikowano

Jak na prezke robiona 5 godzin to szału nie robi, dupy nie urywa.Za 5 godzin bym zrobił bardziej zachęcającą. Co do serwera jak dla mnie bez przyszlosci robiony na gotowcu z poradnikami też chyba 5 godzin. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...