Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zarabianie w internecie

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a jeszcze jedna informacja
wrzucilem film na Egofiles.com przez ftp i jest problem piosenkę normalnie wrzuciło do głownego folderu a filmu nie tylko jest tutaj .

kiu84hxw7ziv.png

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Przed chwilą dostałem fajnego cynka dotyczącego Adsense.. czyli zarabianie na reklamach + mały tutek jak ktoś chce. Po angielsku, jeszcze nie testowałem ale.. jak czegoś się dowiem to napiszę.

http://www.mediafire.com/download/zjten502wpdnrl0/MakingMoney1.pdf

Ps- z tego co wiem jak się jest cierpliwym to idzie wydoić 40$

Przed chwilą dostałem fajnego cynka dotyczącego Adsense.. czyli zarabianie na reklamach + mały tutek jak ktoś chce. Po angielsku, jeszcze nie testowałem ale.. jak czegoś się dowiem to napiszę.

http://www.mediafire.com/download/zjten502wpdnrl0/MakingMoney1.pdf

Ps- z tego co wiem jak się jest cierpliwym to idzie wydoić 40$

ad sense to nie takie prroste trzeba mieć stronkę min 10k wyświetlen dziennie .

Opublikowano

UP..Koparę BTC najlepiej otwierać na VPS-ach.. szkoda kompa na to. Dodatkowo za pierwszym uruchomieniem trzeba ściągnąć wszystkie bloki czyli ok. 9GB. jak ktoś ma słabego neta.. to trochę potrwa. Tu się dowiesz więcej: http://bitcoin.pl/mining

bitcoin to na koparkach podpiętych do netbooków, a nie na vps.

Opublikowano

bitcoin to na koparkach podpiętych do netbooków, a nie na vps.

To chyba mało wiesz o tym.. najlepsze kopary są właśnie stawiane na VPS-ach ponieważ tam się liczy moc CPU do generowania hashu a nie jakiś marny jeden czy 2 rdzenie w netbooku.

Opublikowano

Spróbuj skorzystać z ad fly i umieszczaj w nim linki

dobry pomysł ale 1k wyświetleń 1 $ więc to nie takie proste

ściągam 2 film i będę go uploadował znów

Robię tak że robię 2 min film na yt w opisie daje link do pobrania nie jest zbyt obiecującą film został wyświetlony 4 razy ;/ poczekamy kilka tygodni może się rozwinie . Wrzucam ciekawe filmy które reklamują w kinach ./

ps Chyba że jakiś bot to adf.ly ?

Opublikowano

Bota raczej nie znajdziesz. Gdybyś jakiegoś używał to napewno by to wykryli.

A jak chcesz umieszczać linki to nie dla polaków, najwięcej płacą za wejścia amerykanów, jakieś pół centa za osobe, bo za polaków 5 razy mniej.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Bota raczej nie znajdziesz. Gdybyś jakiegoś używał to napewno by to wykryli.

A jak chcesz umieszczać linki to nie dla polaków, najwięcej płacą za wejścia amerykanów, jakieś pół centa za osobe, bo za polaków 5 razy mniej.

a są programy do nabijania wyswietleń na yt , lub do odświeżania strony żeby wejścia nabijało myślę że to pomoże w reklamie uploadowanych filmów , więcej ludzi go zobaczy wież o co chodzi >

Opublikowano

a są programy do nabijania wyswietleń na yt , lub do odświeżania strony żeby wejścia nabijało myślę że to pomoże w reklamie uploadowanych filmów , więcej ludzi go zobaczy wież o co chodzi >

Jest mnóstwo takich stron i programów.

Enhanceviews, Share Youtube Videos

Te dwa które tu podałem są najlepsze według mnie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jest mnóstwo takich stron i programów.

Enhanceviews, Share Youtube Videos

Te dwa które tu podałem są najlepsze według mnie.

masz może linka do pobrania bo gdy wpisuje to same yt wyskakuje .

Opublikowano

Zarabianie w internecie wymaga poświęcenia sporej ilości czasu i mieć troszkę szczęścia.

Jak dla mnie strata czasu, na jakieś serwisy w stylu adfly. Wiele można zarobić na serwerach gier, ale trzeba się na tym znać.

Przykładowo z serwera Metina da się nawet wyżyć...

animeeye.png

Opublikowano

Zarabianie w internecie wymaga poświęcenia sporej ilości czasu i mieć troszkę szczęścia.

Jak dla mnie strata czasu, na jakieś serwisy w stylu adfly. Wiele można zarobić na serwerach gier, ale trzeba się na tym znać.

Przykładowo z serwera Metina da się nawet wyżyć...

ale ja nie chcę wyżyć ale zarobić z 5 zł dziennie .

w skali rocznej dla 16 latka t dużo

Opublikowano

masz może linka do pobrania bo gdy wpisuje to same yt wyskakuje .

Wpisujesz sobie te dwie nazwy, dodajesz końcówke .com i masz strony internetowe tych programów.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wpisujesz sobie te dwie nazwy, dodajesz końcówke .com i masz strony internetowe tych programów.

upload = niewypał .

Nie to że się zniechęciłem ale przy moim internecie nie za bardzo to wychodzi . Jeden film wrzucam 2h to sobie oblicz jakiego mam neta .

Teraz będę próbował coś z chomikuj ,

W opisie dam różne oferty darmowe kody transfer itd i pierdolne linka i niech wchodzą :) będzie rozwijany codziennie wiec może coś zarobie .

Opublikowano

upload = niewypał .

Nie to że się zniechęciłem ale przy moim internecie nie za bardzo to wychodzi . Jeden film wrzucam 2h to sobie oblicz jakiego mam neta .

W opisie dam różne oferty darmowe kody transfer itd i pierdolne linka i niech wchodzą :) będzie rozwijany codziennie wiec może coś zarobie .

Brzmi w miarę sensownie :P

@top.

W necie ciężko zarobić, i nawet bym się za to nie brał bo strata czasu :)

CcNmoce.jpg

Opublikowano

upload = niewypał .

Ale i tak polecam ci odpalenie tych programów, bo nazbierasz dużo punktów i za jakiś czas mogą ci się one przydać, a jeśli nie to zawsze konto z punktami możesz sprzedać i zarobisz kilka złotych (zależy ile punktów nazbierasz).

Brzmi w miarę sensownie :P

@top.

W necie ciężko zarobić, i nawet bym się za to nie brał bo strata czasu :)

Jak to ciężko? Niektórzy się z tego utrzymują. Niektórzy w PPA zarabiają nawet 10 tysięcy dolarów miesięcznie.

A jak się na to troche mniej czasu poświęci, to też może troche dolarów przybyć na nasze konto.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To chyba mało wiesz o tym.. najlepsze kopary są właśnie stawiane na VPS-ach ponieważ tam się liczy moc CPU do generowania hashu a nie jakiś marny jeden czy 2 rdzenie w netbooku.

chyba nie rdzenie, tylko ASIC miner. raczej moc GPU, bo jak płacisz za VPS to się nie opłaca, jak za darmo to tak. taki netbook nie zużywa wiele prądu, a można podpiąć ASIC miner.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...