Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zarabianie w internecie

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znacie jakieś serwisy gdzie mogę zarobić 1-5$ dziennie za ogląanie reklam itd ? czytanie e-mail itd .
Tylko bez hejtu , Jak coś pisać na pw bądź w temacie .
Rejestracja z reflinku.

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Już prędzej w dzisiejszych czasach znajdziesz robote w realnym świecie i zarobisz niż w necie ogarniesz cokolwiek.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Zarabianie w internecie teraz nie ma sensu, powstaje tysiące serwisów na PPA a i tak tego nie wypromujecie bez dobrej wiedzy i zaangażowania bo ci co dluzej w tym siedza moga liczyc na prawdziwy zarobek. ;>

Zawsze pozostają ci jakieś buxy, ewentualnie ankiety itp lub tez serwis z nagrodamy ... napisz na pw, może coś znajdziemy dla Ciebie :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o klikanie w reklamy i czytanie e-maili to jest to zarobek kilku-kilkunastu groszy dziennie. Na takich stronach zarabiają ich twórcy a nie użytkownicy. Więcej wydasz na prąd niż zarobisz na cokolwiek. Nie marnujcie czasu w ten sposób.

Możesz spróbować uploadować pliki lub wstawiać filmy na youtube ale to nie jest takie łatwe jak się wydaje.

Opublikowano

Jeśli chodzi o klikanie w reklamy i czytanie e-maili to jest to zarobek kilku-kilkunastu groszy dziennie. Na takich stronach zarabiają ich twórcy a nie użytkownicy. Więcej wydasz na prąd niż zarobisz na cokolwiek. Nie marnujcie czasu w ten sposób.

Możesz spróbować uploadować pliki lub wstawiać filmy na youtube ale to nie jest takie łatwe jak się wydaje.

czyli to nie ma sensu ?

a serwis 20$2surf

Opublikowano

PPA o ile chcesz zarabiać pieniądze niż grosze na reklamach.

ta gówno na kółkach, nawet mu o ppa nie piszcie bo trzeba w to zainwestować sporo czasu i mieć mózg, nie mówiąc już o tym jak trudno jest się teraz z tym wybić

Opublikowano

ta gówno na kółkach, nawet mu o ppa nie piszcie bo trzeba w to zainwestować sporo czasu i mieć mózg, nie mówiąc już o tym jak trudno jest się teraz z tym wybić

Bez funduszy też można ruszyć o ile wie się jak. Czas poświęcony nad niszą również zależy co robisz.

Opublikowano

A na co fundusze? Darmowy blog na bloggerze, darmowe konto na YouTube, i czego chcieć więcej? Wypromować niszę nie jest ciężko.

1567846744.png
Opublikowano

To już więcej hajsu zarobisz na uploadingu niż na takim badziewiu..

Sam jesteś badziew, ty sobie sprawy nie zdajesz, że przez PPA można sobie ustawić życie, a na uploadingu plików na darkwarez itd, chuja zarobisz, marne 20$ miesięczne.

A na co fundusze? Darmowy blog na bloggerze, darmowe konto na YouTube, i czego chcieć więcej? Wypromować niszę nie jest ciężko.

Pierdolenie, masz złe myślenie.

Opublikowano

Sam jesteś badziew, ty sobie sprawy nie zdajesz, że przez PPA można sobie ustawić życie, a na uploadingu plików na darkwarez itd, chuja zarobisz, marne 20$ miesięczne.

Pierdolenie, masz złe myślenie.

Czy ty jesteś zdrowy na umyśle ? Kilka miesięcy temu jak się w to bawiłem to na miesiąc wyciągałem 200-400$ więc nie pierdol mi tu o marnych 20$..

@UP

Rejestracja działa i można się rejestrować.

Opublikowano

Czy ty jesteś zdrowy na umyśle ? Kilka miesięcy temu jak się w to bawiłem to na miesiąc wyciągałem 200-400$ więc nie pierdol mi tu o marnych 20$..

@UP

możesz wysłać na pw cały ten poradnik ze strony po nie mogę się zarejestrować ;/

Jak możesz oczywiście .

Opublikowano

@UP

Może i tak ale w porównaniu z PPA to śmieszne pięniądze i nie opłacalne, po drugie jest to czasochłonne.

Opublikowano

Może i tak ale w porównaniu z PPA to śmieszne pięniądze i nie opłacalne, po drugie jest to czasochłonne.

nie mam co robić , ale sam zacząłem pobierać swoje pliki i mam 3.5$ dozbieram do 10$ i spróbuje wypłacić .

Ps. Wysyłam sms z pustego konta/

Opublikowano

No nie wiem, u mnie to nie było czasochłonne. Napisałem że najwięcej to zarobiłem 400$, a za długo w tym nie siedzę. Mój znajomy co siedzi w tym już trochę długo to w miesiąc lub w dwa potrafi wyciągnąć 3-5 tysięcy $. To chyba już nie są śmieszne pieniądze.

Opublikowano

No nie wiem, u mnie to nie było czasochłonne. Napisałem że najwięcej to zarobiłem 400$, a za długo w tym nie siedzę. Mój znajomy co siedzi w tym już trochę długo to w miesiąc lub w dwa potrafi wyciągnąć 3-5 tysięcy $. To chyba już nie są śmieszne pieniądze.

a na czym to polega ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...