Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zamawianie BoL'a

★ Luka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, nigdzie nie mogę znaleźć poradnika jak zamówić bol'a, a potrzebuje kilku informacji.

*Jaka metoda płatności jest najlepsza?

*Gdzie się wybiera opcję żeby co miesiąc nie pobierało mi pieniędzy z konta, bo czytałem że jest taka możliwość?

Z góry dzięki za pomoc :)

@edit: zapomniałem o przedrostku [Pytanie], dzięki za dodanie.

@edit2: dzięki wam za pomoc, poradziłem sobie sam. Pozdrawiam

@edit3: Wróciłem, mam jeszcze jedno pytanie :P Jakich skryptów warto użyć na vipie?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Siemano, nigdzie nie mogę znaleźć poradnika jak zamówić bol'a, a potrzebuje kilku informacji.

*Jaka metoda płatności jest najlepsza?

*Gdzie się wybiera opcję żeby co miesiąc nie pobierało mi pieniędzy z konta, bo czytałem że jest taka możliwość?

Z góry dzięki za pomoc :)

@edit: zapomniałem o przedrostku [Pytanie], dzięki za dodanie.

@edit2: dzięki wam za pomoc, poradziłem sobie sam. Pozdrawiam

@edit3: Wróciłem, mam jeszcze jedno pytanie :P Jakich skryptów warto użyć na vipie?

Ile zapłaciłeś za vip i jaka metoda?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

~32zł paypal

Co do skryptów:

perfect ping

evade. Znajdziesz w dziale :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

~32zł paypal

jak, jeśli koszt to 10 Euro?

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

10 $

Mam jeszcze jedno pytanie przelałeś na paypal'a z 35 zł i po prostu zakupiłeś konto, czy musiałeś jakoś zmienić hajs czy coś ;?

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie przelałeś na paypal'a z 35 zł i po prostu zakupiłeś konto, czy musiałeś jakoś zmienić hajs czy coś ;?

Tak, przelałem 35zł na paypal'a ;)

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Tak, przelałem 35zł na paypal'a ;)

Dzięki wielkie, bo też się zastanawiam.

Coś jeszcze ciekawego znalazłeś przy tym VIP'ie ? Jakieś ciekawe skrypty czy coś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...