Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]HOST<------------

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu mam zamiar zalozyc server MC.Mialem na oku pare dobrych hostow ale najbardziej przypisal mi do gustu Maxcraft.pl i fibercraft.pl.Nie mam pojecia ktory wybrac na fibercraft jest teraz jakas nizsza cena 1,45/slot(ICE)mam zamiar wlasnie to kupic(postawic 30 slot).Niestety niewiem jak ta promocja dlugo sie utrzyma i w zwiazku z tym mam pytanie czy jesli wykupie tam serwer a ceny za ta oferte ICE podniosa.To ja bd placil ta cene co zakupilem serwer czy nowa ?Na maxcraft.pl jest tez dobrze i wielu ludzi ten host poleca 1,60/slot(postawic 30 slot).Niewiem ktory hosting wybrac bardziej mi pasuje fibercraft.pl bo tanszy i dobry ale niewiem czy ta promocja jest na zawsze i ile bd placil po promocji.Doradzcie mi!

Opublikowano

maxcraft ma dobry support, zawsze odpisza po 1 dniu, nie ma lagow, masz panel z modyfikacjami, oczywiscie mozesz wgrac swoj silnik i swoje modyfikacje poprzez FTP. Baze danych MySql masz. Polecam Maxcrafta :)

Opublikowano

Maxcraft jest dobry jak trafisz na dobrą maszynę, mam z kolegą tam 2 serwery tam 5slotowe do budowy na nich wszystko to samo wgrane(mapki,pluginy) czyli kopia najednym działa a na 2 są co2h crashe, cofki. Kilka razy do nich pisałem i odpisali: Serwer juz działa poprawnie, dzień później znowu pisałem i ta sama odpowiedz. Polecam maxcrafta(pukawka.pl) jak dobrze trafisz.

Opublikowano

Witam od pewnego czasu mam zamiar zalozyc server MC.Mialem na oku pare dobrych hostow ale najbardziej przypisal mi do gustu Maxcraft.pl i fibercraft.pl.Nie mam pojecia ktory wybrac na fibercraft jest teraz jakas nizsza cena 1,45/slot(ICE)mam zamiar wlasnie to kupic(postawic 30 slot).Niestety niewiem jak ta promocja dlugo sie utrzyma i w zwiazku z tym mam pytanie czy jesli wykupie tam serwer a ceny za ta oferte ICE podniosa.To ja bd placil ta cene co zakupilem serwer czy nowa ?Na maxcraft.pl jest tez dobrze i wielu ludzi ten host poleca 1,60/slot(postawic 30 slot).Niewiem ktory hosting wybrac bardziej mi pasuje fibercraft.pl bo tanszy i dobry ale niewiem czy ta promocja jest na zawsze i ile bd placil po promocji.Doradzcie mi!

Kupujesz serwer w promocji to taką cenę masz na zawsze. No i fibercraft.pl ma serwery Intel® Xeon® CPU E5-1620 0 @ 3.60GHz 64 GB RAM z SSD w Polsce sprintdatacenter.pl

Opublikowano

Może i do kolekcji, ale jakościowo to jest chyba najlepsza opcja pod serwer minecraft.

Każdy serwer ma optymalny silnik spigot, super szybkie dyski ssd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...