Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co za Hosting wybrac ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat ponieważ chcę otworzyć serwer 20-30 slotowy i właśnie nie wiem co wybrać biore po uwagę pukawka.pl pixelteam.pl i sored.pl . Proszę o pomoc i dziękuje z góry .

Opublikowano

Przeglądnij oferte CubeHost.PL, nowy hosting, niskie ceny. Mam u nich jeden, 20 slotowy serwer dla znajomych i gra się dobrze. Mają fajny panel zarządzania + szybki support :)

Na + idzie również to, ze maja spigota w instalatorze serwera :D

Polecam hosting cubehost.pl

Opublikowano

Z soreda nie korzystałem, ale z pukawki i pielteamu tak. Polecam bardziej slotex jak taki mały serw, zapłacisz za 30 slotów 36/miesiąc. Mają dobrą obsługe i jakichświększych lagów nie ma

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Przeglądnij oferte CubeHost.PL, nowy hosting, niskie ceny. Mam u nich jeden, 20 slotowy serwer dla znajomych i gra się dobrze. Mają fajny panel zarządzania + szybki support :)

Na + idzie również to, ze maja spigota w instalatorze serwera :D

Możesz dać jakieś ss jak to wygląda ?

Opublikowano

Według mnie bardzo interesującą ofertę ma CubeHost.pl i jakościowo serwery są dobre.

Sprawdziłem to, ponieważ rozdali parę serwerów za darmo i jest dobra zabawa TNT :)) !

Opublikowano

ja bym Ci polecił fiberhost... dlaczego?

- W cenie masz Itemshop.

- Wysokie stawki SMS

- LOKALIZACJA POLSKA!

- Niskie ceny, np. 1,45 zl za 100 mb na slot w pakiecie ICE, 1 zl za slot w pakiecie Water

- Fajny panel

- dużo promocji na fb , konkursy

- szybka pomoc(BOK,gadu gadu nie ma znaczenia)

- ip: twojanazwa.fcraft.pl

- Załóżmy że zarobiłeś sobie kasę na serwerze dodatkową w portfelu i chciałbyś zrobić event/jakoś ją wypłacić... teraz to możliwe! Wystarczy kupić giftcode z WPLN (wirtualne polskie nowe złotówki czy jakoś tak) - możesz je sprzedać na allegro lub zrobić event!

- Harmonogram zadań, tj. możesz np ustawić że o 24 godzinie będzie restart serwera .Fajne rozwiązanie!

- MySql

Lepiej nie korzystać z jakiś nieznanych hostingów - skorzystaj ze sprawdzonego hostingu, wiele osób Ci powie że jest to dobry hosting!

Bez reklam fb

Opublikowano

Polecam pukawkę, w miare dobre serwery. Nie odczuwam lagów. 20 slotów 32 zł. Ale panel jest przejrzysty.

Opublikowano

Polecam FiberHost.pl .

Czemu

+Szybki Support

+ItemShop

+Zero LAgow

+FTP

+Mysql

+ Latwy panel w osłudze .

I dużó więcej ...

Serdecznie Zapraszam na Hosting .. I do Kupna Pakiet Ice . Promocja 1slot za 1 zlotowkę 64/mbs

4276.jpg

Opublikowano

polecam craftserve ale teraz stracilem zaufanie bo maja straszne problemy z ftp na 2 miejscu jest pukawka

Chetnie sluze pomoca

Opublikowano

Mineserv traci reputacje, beznadziejny support.

Nowy hosting cubehost.pl ma spko panel i co najlepsze support do 10 max. Min odpisuje :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...