Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]1 Postać za 6300 ;D

Rut3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie dawno za czołem grać w lol` a i uzbierałem moje pierwsze 6300. Mam trudność z postanowieniem jaką postać kupić. Czy byście mi pomogli z wyborem ? ( Najbardziej zainteresowały mnie 3 postacie Zed, Zac i Draven)

Opublikowano

Jak na początkowe postacie to zed jest trochę trudny, Zac to jungler więc też raczej odpada, weź Dravena jeżeli lubisz grać adc, fajna postać, ciekawie się gra i nie nudzi się szybko ;)

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Ogólnie z tych postaci nie brałbym żadnej, możliwe że ich poziom trudności będzie dla cb za trudny.

Weź sobie yoricka

+ harras

+ substain

+ slow

+ rzadko kontrowany

+ ult na adc sporo daje

+ szybka farma

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Zed-Mega dmg, dość mało HP,może uniknać prawie wszystkiego swoim W,R jest OP - trudny do opanowania

Zac-Dużo HP,dość niezły dmg,dużo przetrzyma,mam podbicie,nawet niezły jungler -średni do opanowania

Dreaven-ADC bije duży DMG nawet na 1 lvl, śwetne R,Speed na W,Odepchnięcie na E -trudny do opanowania

jak chcesz dobrego junglera/tank weź zac-a

jak chcesz ninja co bije dmg wez Zed-a

jak chcesz być dobrym ADC weź Dreaven-a

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

Draven nie jest trudny do opanowania, co jest w tej pstaci trudnego? Łapanie tasaków?

Opublikowano

Wez sobie SIona op shit rozwala większość za 6300

+ stun + big dmg z Q

+ tarczka tzw. "Bańka"

+ +65 ad z pasywki z E

+ Dodawanie życia za zabicie miniona wartość się podwaja za zabicie bochatera czyli +6 pkt życia

+ Epicki heal na 3 punkty ulta z full buildem leczymy sie po 500+

+ pro pasywka na takich masterów/fior w early

Ogólnie to miażdży dariusa z palcem w dupie trudnosci moze mieć z renektonem, yorickiem

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Wez sobie SIona op shit rozwala większość za 6300

+ stun + big dmg z Q

+ tarczka tzw. "Bańka"

+ +65 ad z pasywki z E

+ Dodawanie życia za zabicie miniona wartość się podwaja za zabicie bochatera czyli +6 pkt życia

+ Epicki heal na 3 punkty ulta z full buildem leczymy sie po 500+

+ pro pasywka na takich masterów/fior w early

Ogólnie to miażdży dariusa z palcem w dupie trudnosci moze mieć z renektonem, yorickiem

On pyta się o postacie za 6300.

Weź sobie Dariusa :D w sumie mógłbyś powiedzieć czym i gdzie lubisz grać bo to od tego zależy -.-

Opublikowano

Draven nie jest trudny do opanowania, co jest w tej pstaci trudnego? Łapanie tasaków?

Lasthitowanie z auto ataku dla początkującego może być trudne, nie każdy potrafi od razu farmić, do łapania tasaków też trzeba mieć wprawę, nie masz świetnego escape (odrzut i bonus do prędkości ruchu) więc trzeba grać ostrożnie.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

aaa to jest w rotacji, cóż jak uważasz fajna, stosunkowo łatwa postać ;) ale powiedz nam coś więcej czy lubisz grać, na jakiej linii.

Opublikowano

jak podoba ci się adc to polecam Draven/Varus/Miss Fortune ;)

Opublikowano

no jak mówisz że lubisz grać adc to Draven, Zed będzie zdecydowanie za trudny jak na początkującego gracza, ci z większym doświadczeniem mają problemy :/

Opublikowano

no jak mówisz że lubisz grać adc to Draven, Zed będzie zdecydowanie za trudny jak na początkującego gracza, ci z większym doświadczeniem mają problemy :/

To akurat nie jest prawda mam 2x30poziom i według mnie zed jest prosty a draven wręcz odwrotnie do tej pory nie ogarniam draven'a a do Zeda mam już skórkę.

ja polecałbym zeda którym możesz iść na mida/topa ewentualnie nawet na jungle bardzo fajna i nie nudząca się postać uciekanie z cieni i bardzo ciekawy system gry duży damage gdy złożysz ostrze zniszczonego króla/warmoga/czarny tasak. etc. to jesteś nie pokonany . Polecam.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Zed nie będzie prosty na start, Jezu ja też ogarniam zeda ale ja polecam jemu nie 30 lvlowcom qrwa -.- Pomyśl lepiej żeby się męczył następne 10lvli nad ogarnięciem łączenia jego skilli, odpowiedniego combo, buildu itd.? Czy może polecenie postaci które lubi czyli adc, który jest prostszy, sry ale Draven na pewno nie jest tak trudny jak Zed, ludzie ta postać jest prosta wtf?

Opublikowano

o.O Teraz to mnie podstawiłeś pod ściana już na 100% postawiłem na Dravena ale po twojej wypowiedzi zmieniłem zdanie i się waham co kupić Zeda czy Dravena. Albo może Fizza?? Teraz zaczyna się od początku, nie wiem kogo kupić ;/

Opublikowano

@ProEloGamer Yorcik na początek o.O nie dość że trudny to dość nudny (ale zajbiście mocny oczywiście)

Osobiście polecił bym Dravena ze względu na trudność reszty postaci. Przed zakupem jednak zagraj sobie tymi postaciami u qmpla/na PBE bo takie kupowanie bez wiedzy często kończy się klapą (sam tak miałem że napaliłem się na postać za 6300 a teraz leżą bezczynnie bo nie spełniły oczekiwań)

Opublikowano

spokojnie zdążysz się nagrać tymi postaciami, jak nie kupno to PBE lub czekaj na rotację ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...