Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Towarzysz

Gamon95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem, że najlepszym towarzyszem dla Oddanego jest Ioun, ale mam pytanie jakie włożyć do niego runy ? + Jakie itemki dodać w wolne miejsca ? Czy np mając 40 lvl mogę w te miejsca na itemki dodać itemy z lvl 60 czy muszę czekać na ten 60 ? Jaki towarzysz dla oddanego jest najlepszy podczas ekspa ? Myślę bardziej o czymś więcej niż biały :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

innego niż Ioun nie kupuj, bo się nie opłaca co do kamienie to w slot ataku recovery ,w obrony eldritch(nie wiem jak przetłumaczyli), a itemki takie żeby uzyskać pożądane statystyki.

xD 

Opublikowano

Ok, a itemki muszę wkładać na odpowiedni lvl ? To znaczy mam 40 to maks mogę włożyć item z 40 lvl czy mogę od razu się szarpnąć i dodać tam itemki z 60 lvl ? Dlaczego mówisz, że tylko Ioun ? Nim ekspić to tak sobie ? A w sumie koszt Fery nie jest jakoś bardzo wysoki ?

@Edit a jaka fera jest lepsza ? Fera, czy Mistyczna Fera ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok, a itemki muszę wkładać na odpowiedni lvl ? To znaczy mam 40 to maks mogę włożyć item z 40 lvl czy mogę od razu się szarpnąć i dodać tam itemki z 60 lvl ? Dlaczego mówisz, że tylko Ioun ? Nim ekspić to tak sobie ? A w sumie koszt Fery nie jest jakoś bardzo wysoki ?

@Edit a jaka fera jest lepsza ? Fera, czy Mistyczna Fera ?

Obojętnie, możesz wkładać kamienie nawet na 1 poziomie towarzysza.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...