Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak ominąć Patchera na prywatach i PLu

.Dexter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj wam pokaże jak ominąć patchera.

a więc zaczynajmy! :)

Sposób 1.

1. uruchamiamy notatnik lub notepad++

2. piszemy

[ew. pobieramy]

http://www.multiupload.nl/ULGIS622MZ

3. start metin2client.bin [jeśli robimy obejście dla globala]

start metin2.bin [jesli robimy obejście dla prywatnego serwera]

4. zapisujemy w folderze z gra o nazwie np. start.bat

5. uruchamiamy :)

Sposób 2.

1. poszukujemy pliku wykonywalnego [metin2client.bin, metin2.bin, itp]

2. zmieniamy nazwe z "metin2client.bin" na np. metin2.exe

3. Uruchamiamy ;)

i to chyba wszystko z tego Tutka :)

Prosze modków z zdjęcie Kilku % :)

Opublikowano

czasami nie da się 2 sposobem :) Tiveria ma jakieś zabezpieczenia. jak nie ma pliku game.bin to wyrzuca wiec pozostaje sposób 1 :)

Opublikowano

jak stworzyc nowy folder?

nie tworzyć nowego folderu tylko zapisac w głównym [zapisac tam gdzie jest metin2.bin czy tam metin2client.bin] :)

Opublikowano

nie tworzyć nowego folderu tylko zapisac w głównym [zapisac tam gdzie jest metin2.bin czy tam metin2client.bin] :)

ale ja chce miec w nowym folderze i zmienic nazwe na jakas zajebista

Opublikowano

ale ja chce miec w nowym folderze i zmienic nazwe na jakas zajebista

ale po co w nowym folderze? nazwe ustaw jaką chcesz tylko żeby rozszerzenie było .bat :)

Opublikowano

ale po co w nowym folderze? nazwe ustaw jaką chcesz tylko żeby rozszerzenie było .bat :)

no wez bo nie znam tych czarów plz jbc to serwer na hamachi

Opublikowano

no wez bo nie znam tych czarów plz jbc to serwer na hamachi

na hamachi nie da się tego :p na hamachi używa się Launchera Lexico :)

Opublikowano

z epvp ten tut

nie jest z epvp. to tylko i wyłącznie moja wiedza zdobyta przez troszke czasu :D [ nie pamiętam ile :) ]

Opublikowano

nie jest z epvp. to tylko i wyłącznie moja wiedza zdobyta przez troszke czasu :D [ nie pamiętam ile :) ]

ale kozak z cb

dalem ci duzo lajkow bo twoja pomoc jest bardzo przydatna zycze ci szczescia i nie kupuj płyty dioxa bo jest chujowa

Opublikowano

ale kozak z cb

dalem ci duzo lajkow bo twoja pomoc jest bardzo przydatna zycze ci szczescia i nie kupuj płyty dioxa bo jest chujowa

dioxa? ja czekam na Demonologie II :D a tak poza tym to mam chcę napisać TuT jak zrobić spolszczenie pod zagraniczne serwery :) co wy na to? ;)

Opublikowano

eey zrobilem to 1. sposobem i kiedy chcialem uruchomic dostalem komunikat ze mam minute.. potem sprzet mi sie wylaczyl.. i teraz kiedy wlaczam kompa mam ta akcje z tym komunikatem..

poradz mi cos!!!

ps. mam win xp a widze ze ty maz osemke wiec moze dlatego?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

eey zrobilem to 1. sposobem i kiedy chcialem uruchomic dostalem komunikat ze mam minute.. potem sprzet mi sie wylaczyl.. i teraz kiedy wlaczam kompa mam ta akcje z tym komunikatem..

poradz mi cos!!!

ps. mam win xp a widze ze ty maz osemke wiec moze dlatego?

Tak bardzo smieszne ;__;

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...