Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] FCTrolle ALL MID!

JMDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FCTROLL - Drużyna rankingowa na lolu. Testujemy na niej nowe sposoby gier rankedów. W tym przypadku all ADC. Kto wie? Może w taki sposób znajdziemy skuteczniejszy sposób na wygrywanie, niż standardowe ustawienie. Zniszczymy w tedy system xD

Opublikowano

Szczerze? Zajebiste !

Żart. Chujowe.

Tf adc? Teemo adc?

Macie złą drużynę... po co każdy adc? Spójrzcie na staty teamowe... Opłacało się wam iść wszyscy adc.

Opublikowano

Bez chodzby 1 tanka raczej nic nie zdzialacie. Ale kto wie.

Pozatym w grze jest tyle Adc , a Wy pickujecie tf'a i teemo? Fail.

Graves + Ashe + Ez + vayne +draven i miazga.

Opublikowano

Bez chodzby 1 tanka raczej nic nie zdzialacie. Ale kto wie. Pozatym w grze jest tyle Adc , a Wy pickujecie tf'a i teemo? Fail. Graves + Ashe + Ez + vayne +draven i miazga.

taa szczegolnie ze wszyscy ad..

dsa

Opublikowano

TO ja z kumplami zrobiliśmy 4 adc i jednego tanka i wygralismy a do tego wszyscy każdy adc kupiłł huragana a lee sin robił się pod full tanka

x

Opublikowano

Lepiej iść all mid ale postaciami magicznymi. Ja już wiele razy przegrałem przez takich trolli w enemy. Wybrali champy takie jak : Ryze, Ziggs, Fizz, Lee Sin (jako tanka, wiem, że nie magiczna) i Syndra. Roznosili nas przez to, że mogli nas spokojnie harrasować, a my im praktycznie nic bo oddawali mocniej.

1372794467-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...