Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] ukradli mi acc!

P0K3RF4C3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie ukradli mi konto podalem tylko login i haslo jak to mozliwe ze zmienil email imiona i date?? kiedys sie tak dalo ale podobno to juz nie dziala

prosze o pomoc

Opublikowano

Jak jesteś naiwny i zalogowałeś sie na jakiejś FAKE stronie nexona, np jak piszą na megaphonach: Free NX event, go to xxx.xx to to jest łudząco podobna strona na combata wymagająca zalogowania, logując się dajesz im swoje passy i oni zmieniają. Nie trzeba było wchodzić.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

a jak mam napisac suporta skoro zajebali mi konto i wszystko zmienili mam z nowego konta pisac czy jak??

Tak z innego konta, napisz im w treści stare dane do konta może to coś da.

Opublikowano

Nic to nie da.Nie tylko tobie ukradli to konto tylko ty w jakiś naiwny sposób podałeś passy.

Konta nie odzyskasz,dane do ca łatwo znaleźć nawet nie warto pisać.

Opublikowano

Jeszcze polecam pilnować stron typu allegro. Jeżeli zobaczysz swoją postać, to zgłaszasz do portalu i wtedy możesz kolesia zgłosić na policję.

Wielkich szans na to nie ma, ale warto spróbować :]

9368_gold.png

Opublikowano

policja gowno zrobi jak ta osoba nie pochodzi z polski ale warto zgłosic jak konro było warte pow 100 zł bo wtedy policja pisze specialne pismo do teh firmy tylko musisz miec zdjecia dowody że to twoje konto jeżeli okaże sie że nexon sprawdzi ip ostatniego logowania i poprosza dostawce internetu o podanie imienia nazwisja miejsca zamieszkania itp i wtedy nexon daje sprawe do sadu o popełnieniu kradzieży tylko to konto musi byc warte pow 100zl i jak sad uzna sprawce to wtedy możesz o odszkodowanie napisac pismo do sadu to masz 70% na wygranie sprawy a gosciu może isc siedziec nawet do 5 lat[

Opublikowano

Jeśli koleś nie jest ogarnięty to danych Ci nie ukradł. Lecz jeśli je zmienił to konta już nie odzyskasz na 100%. Najlepiej powiedz jak wygląda teraz dokładnie sytuacja.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Przecież dane do konta wszystkie są podane na stronie Ca tlko trzeba wiedzieć gdzie szukać .

ads01113@

Ile razy byłeś już na policji że tyle wiesz ...

Opublikowano

2ale z niczym zwiazanym z internetem :) a wiem bo kiedys głosno było jak gosciowi ukradli konto eo meina i w wiadomosciach policjant sie wypowiadał ze należy zgłaszac takie przypadki:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...