Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Free gemsy

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie są rzadko bo co tydzień, więc błagam cię nie pisz na temat czegoś, czego nie jesteś pewien. Co ciebie obchodzi ile mam gemów? Wybacz ale to moja sprawa. Dziwne bo ja jakoś niedawno wygrałem 800 gemów, potem 400 gemów i jakoś nie widziałem w tym nic ''niemożliwego''. Po za tym zawsze można zrobić multikonto tak jak napisała osoba wyżej. Faktycznie jest sporo osób które tylko budzą się i piszą ''#400'' jak trzeba coś wygrać, ale to nie jest jakaś masa osób. Twój tok myślenia jest bardzo dziwny masz swoje zdanie i choćbym dał ci niezbite dowody, że ja mam rację to i tak będziesz trzymał przy swoim. :)

Wierzę ci że można wygrać te gemy na twitchu ja akurat bardzo rzadko oglądam tam więc nie wiem jak jest teraz :) Na początku gdy smite dopiero wyszedł bardzo dużo ludzi oglądało streamy i szansa na te gemy była bardzo niska więc ludzie bardziej zarabiali darmowe gemy robiąc ankiety itp :)

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...