Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Free gemsy

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś w zakładce free gems na stronce smite, można było robić ankiety za 20 gemów, 3 razy dziennie. Wpisywało się aff_l i się[...] ale tej ankiety już nie ma, nazywała się chyba SS survey czy coś takiego. Są jeszcze jakieś ankietsy które opłaca się robić?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja w jeden dzień zarobiłem 1500gemsów i nie mam co z nimi zrobić ;d Wystarczy dobrze się zapoznać z zakładką free gems i robić najlepsze ankiety tylko musisz zmieniać ip ;d

Opublikowano

Dzięki all, a jakie ankiety wypełniacie najczęściej tzn. które są najkorzystniejsze?

@przecież na ghostriderze wszystko prawie dla premium? Może ktoś inny program polecić?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Dzięki all, a jakie ankiety wypełniacie najczęściej tzn. które są najkorzystniejsze?

@przecież na ghostriderze wszystko prawie dla premium? Może ktoś inny program polecić?

zalezy czy na kom czy robienie ankiet granie w gry

Opublikowano

Tor

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Kurde, można jakiś zmieniacz IP dla lowboba (mnie) bo te wszystkie to sranie wbanie, ale dzięki za wszystko, ale ja chce takiego, najprostszego, nawet jeśli gównianego, ten Tor czarno mi się widzi xD.

@edit

TOR to przeglądarka na której już te bajersy i zmieniacze ip są?

Bo tak tu czytałem (nie doczytałem do końca) na stronce producenta.

Opublikowano

Ja w jeden dzień zarobiłem 1500gemsów i nie mam co z nimi zrobić ;d Wystarczy dobrze się zapoznać z zakładką free gems i robić najlepsze ankiety tylko musisz zmieniać ip ;d

1500 gemow robiles na kom czy normalne ankiety ?

Opublikowano

Poleci ktoś może inny xD. Ten mi, no, nie podoba mi się. Działa git, an free gemorach nie sprawdzałem, i teraz jak mam united stanes, to jakie ankiety robicie? Jakby ktoś miał jakiego zmieniacza IP dosłownie za free, bo tu reklamy są i inne duperele. Dzięki za helpa.

Opublikowano

A może ktoś mi powiedzieć, jak to jest z tymi SMSami? Bo nie chciałbym wydawać hajsu z telefonu na takie pierdoły, ale jednak gemy by się przydały ^^

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

SMS to tylko weryfikacja. Podajesz im swój nr telefonu i przychodzi ci kod zwrotny i go wpisujesz.

Polecam kupić kartę Orange 5zł.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

SMS to tylko weryfikacja. Podajesz im swój nr telefonu i przychodzi ci kod zwrotny i go wpisujesz.

Polecam kupić kartę Orange 5zł.

Rozumiem że nową karte, nie doładowanie? xD

Poleci ktoś może inny xD. Ten mi, no, nie podoba mi się. Działa git, an free gemorach nie sprawdzałem, i teraz jak mam united stanes, to jakie ankiety robicie? Jakby ktoś miał jakiego zmieniacza IP dosłownie za free, bo tu reklamy są i inne duperele. Dzięki za helpa.

^mini refresh xD

Opublikowano

1500 gemow robiles na kom czy normalne ankiety ?

Na kom i normalne zależało to ile dostawałem gemów za nie :) Zresztą wystarczy mieć jakaś karte żeby tylko miała możliwość odbierania wiadomości a pieniędzy na niej nie musi być.

Opublikowano

Na kom i normalne zależało to ile dostawałem gemów za nie :) Zresztą wystarczy mieć jakaś karte żeby tylko miała możliwość odbierania wiadomości a pieniędzy na niej nie musi być.

To ciekawe jak bo mi zawsze jak próbowałem robić na pustą kartę wyskakiwało ''twoja prenumerata nie może zostać dostarczona''. Wątpię szczerze aby te maszyny i ich autorzy byli na tyle głupi.

Opublikowano

To ciekawe jak bo mi zawsze jak próbowałem robić na pustą kartę wyskakiwało ''twoja prenumerata nie może zostać dostarczona''. Wątpię szczerze aby te maszyny i ich autorzy byli na tyle głupi.

Wystarczy trochę pomyśleć :) Ja już rozwiązałem zagadkę tej wiadomości więc nie muszę się martwić że nie dostane gemsów :)

Opublikowano

Ta gówno prawda 1500 gemów w 1 dzien. Tez robilem te gemy na sms, potwierdzalem numer i wpisywalem kod i zadnych gemow nie dostalem. Pisalem do supportu sponsorpay to odpowiedzieli mi, ze nie mam srodkow na koncie i dlatego gemow nie dostaje, wiec takie bajki ze 1500 gemow w 1 dzien na starej karcie sim wciskaj sobie na innym forum, albo kolegom z gimbazy.

Zaraz pewnie napiszesz - "Podam sposob na gemy za 20 zl doładowania hahaha xDxDxD skad ja to znam. xDxDxD

Opublikowano

trucha a wiesz ze w niektórych ofertach w opisie nie pisze że potrzebna jest kasa na karcie i wtedy ci musza oddać jak w opisie masz ze np 1,51 zł za tego sms a ty nie masz kasy to ci nie dadzą i 1500 gemów jest możliwe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...