Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procek i grafa pod bf3

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, planuje sobie kupić nowe podzespoły do kompa tak żeby działał mi bf 3, mój budżet to 700zł a płyta główna to asus m2a-vm z socket am2. Pomóżcie wybrać jakiś procek, tak aby mi bf3 nie lagował ? Chciałbym też grafe bo niewiem czy moja geforce gt 220 (512mb 128bit gddr3) da radę.

76561198090890807.png

Opublikowano

Najpierw to napisz dokładne modele wszystkich obecnych części które masz łącznie z modelem i mocą zasilacza.

Opublikowano

Nie mam everesta i neta, da się jakoś sprawdzić w biosie jaki mam zasilacz ? ram 4gb ddr2, procek amd athlon 64 x2 dual core 4800+ 2.5 mhz

76561198090890807.png

Opublikowano

Dobrze będzie jak powiesz czy dysk na SATA i czy nagrywarka na SATA. Jak tak to już można próbować coś skleić

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

To się sprawdzą w biosie czy znowu rozkręcić komputer =x ? Hard disc sata 1, Cdrom 1. sata3 hl-dt-st dvdram gsa-h62n a drugi odtwarzacz płyt 1st master lite on cdrw sohr-5238s tak pisze w bios

76561198090890807.png

Opublikowano

Rozkręcać możesz ale chyba trudniej to zobaczyć. To coś wychodzi od dysku i nagrywarki.

http://s1.blomedia.pl/gadzetomania.pl/images/2008/11/ata-sata.jpg

Albo spróbuj jakoś pobrać program Speccy i wtedy napisz modele dysku i nagrywarki.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Możesz albo podać dokładne modele albo zdjąć bok obudowy i zobaczyć czy jest szeroka taśma czy cienki przewód.

Opublikowano

Lipa... Dozbieraj z 1000zł, wtedy można coś z nowych części, zakładają że obudowe zostawisz. Chyba, że mogą być używki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...