Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie wpisać Gift Code ?

Derion64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A na minecraftnet mam sie zalogowac na moim nicku czy jak na adres email na który dostałem gift code ?

I ilu cyfrowy musi być kod ?

mca.png
Opublikowano

Z tego co wiem nickiem, kod nie wiem ile ma cyfr nigdy nie kupowałem. Jak nie działa zaloguj się podajac email, na ktorym zarejestrowales konto.

Opublikowano

Jak sie loguje pod nickiem to :

Wyskakuje mi że zły kod ...

A jak to możliwe? NWM !

Jak sie loguje przez email < tym który stworzyłem konto > to :

Przenosi mnie do Mojang.. to sie loguje .

Potem biore to :

Redeem Gift Code or Prepaid Card

I wpisuje kod , no ALE !

Kod musi być 12 cyfrowy a ja dostałem 10 cyfrowy ..

mca.png
Opublikowano

A ten kod skąd dostałeś/kupiłeś? Bo jeżeli na minecraft.net to nie powinieneś mieć takiego problemu. Najwyraźniej masz coś z kodem.

Opublikowano

No to nie dziw się że kod który masz jest nieprawidłowy, żeby mieć premium trzeba zabulić to 100 zł. Inaczej go nie dostaniesz i nie licz na to, to tak jakbyś ktoś podarował Ci stówę za nic :P Powiedz koledze że brakuje 2 cyfr do pełnego kodu, lecz i tak to może być kod z automatu, i za miesiąc/dwa zostanie zbanowane bo zostało na lewo kupiony.

Opublikowano

Kolega zapłacił 100 zł .

A czy trzeba 12 cyfr ?

Czyli to nie wina Minecraft.net ?

A jest jakiś sposób żeby odzyskać pełną część kodu ? < oczywiście jeżeli kod jest 12 cyfrowy a nie 10 cyfrowy >

mca.png
Opublikowano

Ja nie wiem nawet skąd wymyśliłeś to 12 cyfr, mojang generuje kody różnej długości, wiec może to byc 8-14 cyfr. To nie jest wina Minecraft.net na pewno, coś masz z kodem i tyle. A żeby odzyskać kod to musi się już ktoś inny wypowiedzieć, co wiedziałem to pomogłem.

Opublikowano

Gdy sie wchodzi w mojang i tam sie wpisuje gift code to jest przykład :

A1A1-B2B2-C3C3

A ten kod jest 12 cyfrowy .

A ja mam 10 cyfrowy .

mca.png
Opublikowano

Jeśli to spam to przepraszam .

Tylko że ja dostałem tego gift coda prosto ze strony minecraft net ponieważ kolega wpisał tam mój mail ..

Więc jakim cudem przyszedł mi zły kod ?

mca.png
Opublikowano

Musiałeś coś źle przepisać albo ktoś w firmie mojang się pomylił choć na to jest szansa: 0,0001%. Wiem ze moze to byc straszne ale kup go jeszcze raz lub pisze reklamacje do mojang.

KOLEKCJONER POSTÓW:

50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1k

lUU8K8b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...