Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Premium

lelum_polelum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Posiadam bf3 z jednym dodatkiem Close Quarters który dawali za darmo. Czy jak dokupie pozostałe 4 dodatki to stane się graczem premium?? Jaka jest mniej więcej cena dodatków chodzi mi o najtańszą ? bo na originie jest premium za 49.50 zl ale jak mam juz jeden dodatek to moze oplaca mi sie bardziej kupic kazdy dodatek oddzielnie ??

Opublikowano

a czy jest np. w empiku wersja cyfrowa premium ? bez gry w tym sensie ze tylko dodatki?

Cyfrowe premium(tylko premium bez podstawki gry) masz na origin ;)

21.jpg

Opublikowano

Ale bez podstawki mi chodzilo... -,-

Jak kupisz Battlefiled 3 Premium, to stajesz się graczem premium. Battlefield 3 Premium Edition, to masz podstawkę + premkę

9368_gold.png

Opublikowano

Czyli jeżeli każdy dodatek zakupi się po kolei to nie będzie się użytkownikiem premium tylko normalny Battlefield 3 z wszystkimi dodatkami ?

Opublikowano

Witam! Posiadam bf3 z jednym dodatkiem Close Quarters który dawali za darmo. Czy jak dokupie pozostałe 4 dodatki to stane się graczem premium?? Jaka jest mniej więcej cena dodatków chodzi mi o najtańszą ? bo na originie jest premium za 49.50 zl ale jak mam juz jeden dodatek to moze oplaca mi sie bardziej kupic kazdy dodatek oddzielnie ??

Gdzie to premium za 50 zł ? Bo tak patrzę i 99 zł :( Jak możesz to daj linka.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Gdzie to premium za 50 zł ? Bo tak patrzę i 99 zł :( Jak możesz to daj linka.

Na allegro keye.pl też sprzedaje BF3 Premium za 50zł jak coś ;]

9368_gold.png

Opublikowano

@up origin.com wpisujesz Battlefield 3 i wybierasz.

To mi wyskakuje : http://store2.origin.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayProductDetailsPage/productID.249982800

Keye: http://www.keye.pl/games/product/id/4908/Battlefield-Battlefield-3-Premium-EU ( kiedyś było za 60 zł nwm czemu teraz 80 )

Chciałbym kupić premke możliwie jak najtaniej ;)

Na allegro keye.pl też sprzedaje BF3 Premium za 50zł jak coś ;]

Na allegro wolę nie ryzykować ;D

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...