Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dostałem bana na VAC za nic (na serio)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy ludzie dostałem bana na VAC za nic (na serio) wiem że to brzmi jak bajeczka ale ja jestem z tych ludzi co nie cheatują i na kompie nie mam nawet 1 hacka (może miałem ale go usunąłem po 5s dosłownie i steam nie miałem ON).

Macie jakiś sposób na ub?

Opublikowano

Pomocy ludzie dostałem bana na VAC za nic (na serio) wiem że to brzmi jak bajeczka ale ja jestem z tych ludzi co nie cheatują i na kompie nie mam nawet 1 hacka (może miałem ale go usunąłem po 5s dosłownie i steam nie miałem ON).

Macie jakiś sposób na ub?

Piszesz że nie miałeś, a potem że może miałeś.. Napewno za nic nie dostałeś jak coś to napisz do nich to ci napiszą za co masz.

Opublikowano

Wiem ale to na innym kompie i na innym koncie :(

Leciałeś pewnie na czitach, a teraz płaczesz. Żenujące dzieci...

Jak wyżej /\

Opublikowano

Nie jest ważne czy ban był za coś czy to tylko pomyłka, nie ma szansy na odbanowanie. Oni po prostu cie już nie odbanują i koniec.Możesz do nich pisać i się odwoływać ale to NIC nie da. Poprostu pogódź się z sytuacją.

Opublikowano

Valve jest święcie przekonane, że VAC jest nieomylny więc nie ma szans. Nie było takiego przypadku żeby odbanowywali ludzi na życzenie (tylko jeden jedyny raz kilka lat temu kiedy przypadkiem zbanowali ponad 10k graczy za xfire odpalone w tle).

Opublikowano

W sumie to jest nieomylny. :] Jako, że VAC jest automatyczny nie ma możliwości, że da ci bana za nic. Gdyby bany były nadawane ręcznie to mogłoby się zdarzyć, że ktoś pomyli cyferkę w steam id i da bana komuś niewinnemu, ale automat raczej się nie myli.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

W sumie to jest nieomylny. :] Jako, że VAC jest automatyczny nie ma możliwości, że da ci bana za nic. Gdyby bany były nadawane ręcznie to mogłoby się zdarzyć, że ktoś pomyli cyferkę w steam id i da bana komuś niewinnemu, ale automat raczej się nie myli.

Ale też jest, człowiek inaczej podejdzie do sprawy, niż robot/automat. Automat ma wyznaczone co ma robić, nie bada raczej sprawy. Człowiek też ma wyznaczone, ale sprawę bada, sprawdzi dokładniej...

Opublikowano

Ale też jest, człowiek inaczej podejdzie do sprawy, niż robot/automat. Automat ma wyznaczone co ma robić, nie bada raczej sprawy. Człowiek też ma wyznaczone, ale sprawę bada, sprawdzi dokładniej...

Co ma sprawdzać? Wykrył cheata to banuje i koniec. Nie ma tu absolutnie nic do sprawdzania.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Jak chcesz cheatować to polecam JEDYNIE serwery bez VAC. Jak to wiem to ruskie nie mają VAC w 1.6, w innych grach nie spotkałem brak tego systemu(no jakieś wyjątki.). Chcesz do nich to pisz, ale to podobna sytuacja jak w metinie, w dupie że masz dobre wytłumaczenie. Oni wiedzą swoje, i robią swoje.

offtop;

wlatca, kojarze ten nick z n4g. Zgadłem?

............

Opublikowano

Jak chcesz cheatować to polecam JEDYNIE serwery bez VAC. Jak to wiem to ruskie nie mają VAC w 1.6, w innych grach nie spotkałem brak tego systemu(no jakieś wyjątki.). Chcesz do nich to pisz, ale to podobna sytuacja jak w metinie, w dupie że masz dobre wytłumaczenie. Oni wiedzą swoje, i robią swoje.

offtop;

wlatca, kojarze ten nick z n4g. Zgadłem?

Ta, zgadłeś.

Opublikowano

O znalazłem pewne zdanie w informacji o VAC na Steam:

W kwestii oszukiwania firma Valve wyznaje zasadę zerowej tolerancji – niezależnie od okoliczności blokada VAC nie zostanie zniesiona.

............

Opublikowano

Nie można za nic dostać bana na VAC.

Jak odpaliłeś cheata i nie działał to nie ich wina ale chciałeś cheatować dlatego bana masz.

Opublikowano

steam cie nie odbanuje, odbanowało przy vac banach tylko (chyba) 2 razy, raz za to, że każdy kto posiadał jakiegoś COD'a; zbanowali chyba z 10k osób a w prezencie dawali im gift l4d2 w ramach przeprosin.

a drugi raz nie pamiętam, ale było podobnie

Opublikowano

Trochę posmutniałem bo już miałem pokaźny plecak (z billem i batsami) a teraz wszystko poszło w ....

Opublikowano

Możesz winić tylko siebie. A mówiąc, że nie cheatowałeś kiedy tak naprawdę cheatowałeś nic nie zdziałasz.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Dobra chyba muszę się z tym pogodzić ale dzięki każdemu kto odpowiedział :)

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...