Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] UrbanWar

dj_Kr.M.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Próbowałem pobierać przez wszystkie zakładki jakie mam na kompie, a nawet też pobrałem opere next i nie da rady. Gdy pobieranie dochodzi do 100% wywala mi nad paskiem statusu pobierania napis Decryption error...

Ktoś wie jak temu zaradzić i pobrać to ? A może ktoś jak ma czas i chęci wrzuci to na inny hosting :)

Opublikowano

hmmm.. Pobierasz z tego linkacza??

xxx

Akceptujesz umowe pobierania??

Ja mam tak ze jak skonczy mi się pobierać z tego hostingu to od nowa zaczyna się pobierać , lecz z transferem 5/10 Mb/s.

// Brak skanu

// Wilczek

Opublikowano

akceptuje ta umowe

#up

gówno prawda.. firefox jest bardziej rekomendowaną przegladarka do tego, ale probowalem we wszystkich (firefox, chrome, opera, opera next) i nic

#EDIT

Ten "UrbanWar - Updater NEW.exe" pobrał mi się bez żadnego problemu, także chyba coś nie tak jest z wrzuta tego klienta na mega..

Opublikowano

Jak ktoś ma czas, to niech wrzuci na jakiś hosting wszystkie pliki, które są luzem w głównym folderze serwera UrbanWar (może wystartuje dzięki nim na przekopiowanych plikach z WarRock EU), bo sam UrbanWar - Updater NEW nie potrafi pobrać potrzebnych plików.. xD

Opublikowano

akceptuje ta umowe

#up

gówno prawda.. firefox jest bardziej rekomendowaną przegladarka do tego, ale probowalem we wszystkich (firefox, chrome, opera, opera next) i nic

#EDIT

Ten "UrbanWar - Updater NEW.exe" pobrał mi się bez żadnego problemu, także chyba coś nie tak jest z wrzuta tego klienta na mega..

Opanuj zachowanie bo nikt Ci nie pomoże.

Jak ktoś ma czas, to niech wrzuci na jakiś hosting wszystkie pliki, które są luzem w głównym folderze serwera UrbanWar (może wystartuje dzięki nim na przekopiowanych plikach z WarRock EU), bo sam UrbanWar - Updater NEW nie potrafi pobrać potrzebnych plików.. xD

Nikt Ci nie wrzuci 1 gb klienta na hosting.

@TOp

Przeczytaj to:

http://www.mpcforum.pl/topic/863798-pomoc-elitewar-download/

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nikt Ci nie wrzuci 1 gb klienta na hosting.

A czy ja mówię o całym kliencie ? Napisałem, że jedynie potrzebuję plików z głównego folderu klienta (nie folderów), czyli updatera/launchera i innych pliczków (jakiś txt o wersji klienta, itp).

#EDIT

Problem rozwiązałem. Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...